Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2007, 07:33 AM   #2 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Evet geceyi temizledik ve güne merhaba dedim Kafemizi havalandırıyorum çay suyunu koydum
Arkadaşlar dün gerçekten çok kötüydüm ve bu sefer yaşadığım olumsuzluğa izin vermeyeceğim dedim ve zaman kaybetmeden özel hayatımla ilgili sorunu hallettim. Birazdan bu kapıdan çıktığımda çok pozitif olacağım bunu yapmak istiyorum ve birşey daha dün gece resmen bilinçaltı hesaplaşması yaşadım eski bir arkadaşım sürekli 10 gün oluyor sanırım aklımda onu kırmıştım ama o da bana haketmediğim bir davranışta bulunmuştu tabi bu cümle eski Ben için geçerli artık öyle olmadığını biliyorum ve inşallah adresi değişmediyse bu akşam ona gidip ondan özür dilemek bir daha görüşmesek bile benim için iyi düşünmesini isteyeceğim. Ve bir başka mesele Babam. Hayal söylediklerini dün düşündüm ve uygulayacağım ama bbunu tek başıma yapamam bende eski bir numarası var eğer hala aynıysa ulaşabilirim ama değilse deneyeceğim ona ulaşmak için ve bunu yaparken biri benim yanımda olsun istiyorum tek başıma çok zorlanabilirim benim için kolay değil. Neyse konuyuda bilmiyorsunuz bir ara hikayeme eklerim arkadaşlar şimdi işe gitmek için hazırlanmam gerek sizleri çok seviyorum. kafeyi temizledim biraz, gerisini benden sonra gelen halletsin artık 44