Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Zührevi Hastalıklar

Uyarılar

HACAMAT TEDAVİSİ...

Sağlık ve Zührevi Hastalıklar HACAMAT TEDAVİSİ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hacamat, deri altındaki birikmiş, damarda dolaşmayan, atıl kalmış, vücuda zararlı ve biriktiği noktada ilgili organa zarar veren pis kanın vücuttan dışarıya atılması işlemidir. Hacamat normal şartlarda damardan kan verme işlemi ile kıyaslanamaz. Kan verme işleminde vücudun kullandığı açık renkli temiz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zührevi Hastalıklar telkin cd indir izle İstanbul Zührevi Hastalıklar nerededir kimdir Zührevi Hastalıklar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zührevi Hastalıklar hipnoz Zührevi Hastalıklar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zührevi Hastalıklar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zührevi Hastalıklar kuantum düşünce kitap haberi

HACAMAT TEDAVİSİ...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-09-2011, 12:51 AM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart HACAMAT TEDAVİSİ...

Hacamat, deri altındaki birikmiş, damarda dolaşmayan, atıl kalmış, vücuda zararlı ve biriktiği noktada ilgili organa zarar veren pis kanın vücuttan dışarıya atılması işlemidir. Hacamat normal şartlarda damardan kan verme işlemi ile kıyaslanamaz. Kan verme işleminde vücudun kullandığı açık renkli temiz kan gider. Hacamatla alınan kan ise pıhtılaşmış, Jöle/Yoğurt kıvamında, tamamen pis ve zararlı kandır. Bu pelteleşmiş pis kan; kan özelliğini tamamen yitirmiş, vücudun artık ve kullanmadığı, damarda dolaşmayan, toksik maddeler içeren bir özelliktedir.

Aynı zamanda hacamat; Kan fazlalığının vücutta meydana getirdiği rahatsızlıkları gidermek için kullanılan bir tedavi yöntemidir. Kupa terapisi, vücudun belirli yerlerinden kan aldırmak suretiyle yapılır. Amaç sağlığı korumak ve çeşitli hastalıklardan kurtulmaktır. Tarihi milattan önceye dayanır. İslam tıbbında hacamatın yeri büyüktür. Zira Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir kaç hadisinde hacamatın önemini belirtmiştir. Hacamatla alakalı Hadis-i Şerifleri başka bir bölümde nakledeceğiz inşallah.

Hacamat tedavisinin temel prensibi, uygun noktalardan pıhtılar ve toksik maddeler vakumlanarak; kılcal damarlardaki tıkanıklıkları açma ve kirli kanın temizlenmesi işlemidir. Bu şekilde o bölgedeki organlara kan akışı düzenlenerek, organın hastalığının düzelmesinde etkili olacak, temiz ve düzenli kan dolaşımı sağlanmış olacaktır. Hacamat çok hızlı tesir gösterir, çok etkilidir. Hiç bir yan etkisi yoktur.

Öncelikle hacamat yapan ve yaptıran kesinlikle abdestli olmalıdır. Çünkü neticede hacamat dini bir olaydır. Hem abdestli olmak şifanın artmasına sebeptir. Daha sonra kişiye hacamat nedeni sorulur? Çünkü hacamat iki nedenle yapılır. Birinci neden sıhhati korumak, ikinci neden ise tedavi olmak. Eğer sıhhati korumak amaçlı yapılıyorsa sünnet-i seniyye olan bölgelere, tedavi amaçlı yapılıyorsa da ilgili bölgelere yaklaşık 10 dk kadar vakumlama uygulanır. Vakumlama nedeni; hem o bölgenin uyuşarak canın yanmasını önlemek, hem kirli kanı o bölgeye toplamak, hem masaj yapmak, hem de akupunktur sağlamaktır. Yeterli vakumlama sağlandıktan sonra, vakumlama bölgesi önce steril edilir, sonra bir jilet, neşter vb aletlerle boyu 1 cm i, derinliği ise 1-2 mm yi geçmeyecek şekilde küçük çizikler atılır. Daha sonra o bölge tekrar vakumlanarak orada toplanan pis kanın dışarı çıkması sağlanır. Bu pis kanın bitme durumuna göre yaklaşık 10-15 dk. kadar sürer. Kupaları vücuttan ayırdıktan sonra da o bölge steril bir bez ve flaster yardımıyla kapatılır. Hacamat işlemi böylece sona ermiş olur. Hacamat yapılan kişiye en az 24 saat boyunca canlı ve canlıdan çıkan hiçbir gıdayı yememesi (et, süt, yumurta, yoğurt vb), yaklaşık 4-5 saat kadar uyumaması ve yine bir gün boyunca cinsi münasebette bulunmaması önerilir.


Şikayetlere göre hacamat yapılacak bölgeler;
» Kafa arkası
» Şakak bölgesi
» Alın bölgesi
» Boyun bölgesi
» Omuzlar
» Kürek kemikleri arası
» Kulak alt kısmı, biraz arkaya doğru
» Kürek kemikleri altı
» Bel bölgesi (şikayete göre)
» Kuyruk sokumu
» Diz bölgesi
» Baldırların arka kısmı
» Ayak bileği bölgesi
» Topuk üstü bölge

Hacamatın hem dünyevi, hem uhrevi faydaları hiç şüphesiz sayılamayacak kadar çoktur. Biz bunlardan belli başlılarını anlatmaya çalışacağız.

Bedeni faydaları:
  • Sırttan alınan kan vücutta dolaşım sistemini rahatlatır. Zira sünnet olarak tavsiye edilen bölge tüm dolaşımın uğrak noktasıdır.
  • Hacamat ile vücut zindeleşir, yenilenir. Hacamat olan insanın hemen kendisini daha zinde hissetmesinin nedeni budur. Vücuda canlılık ve enerji verdiğinden dolayı sık hacamat olan insanda yaşlanma gecikir ve o insanın genç görünmesine sebebiyet verir.
  • Hacamat bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, vücuda direnç kazandırır. Böylelikle hastalıkları da önler.
  • Hacamat ile vücuttan pis kanla beraber zararlı gaz, toksinler ve fazla asitler atılır.
  • Hacamat vücuttaki tüm ödemleri çözer.
  • Akupunktur etkisi sayesinde kan üretimi ile görevli organları uyarır.
  • Beynin, gözün vs. baştaki organların fonksiyonlarını artırır.
  • Göze canlılık verir, gözün görme kabiliyetini artırır. Başından hacamat olan bir insan bunu hemen fark eder. Çünkü hacamatın etkisi hemen zuhur eder.
  • Ağrıları giderir. Bilhassa boyun tutulmaları, kulunç ağrıları ve kireçlenme ağrıları gibi.
  • Psikolojik bir takım rahatsızlıklarda sinir sistemlerini rahatlatır.
  • Her hangi bir yerdeki tıkanıklıkları açar.
  • Bel ve boyun fıtığı durumlarında fıtık bölgesini rahatlatarak, ağrının azalmasını ve hatta kaybolmasını sağlar.
  • Özellikle migren ağrılarının kesin ve tek çözümüdür.
  • Diş eti çürümeleri, diş çürümesi, ağız kokusu ve diş eti hastalıkları düzenli Hacamat yaptıranlarda olmaz.
Ruhi ve uhrevi faydaları:
  • Hacamat olan kişilerin anlama ve anlayış kabiliyetleri artar. Analitik düşünme yetenekleri, hızla karar verme yetenekleri artar.
  • Çağımızın hastalığı depresyonun etkilerini kaldırır.
  • Hacamat yaptıran kişiler zamanla iç dünyalarında kendileri ve yaratanla barışık, çevresi sosyal çevresi kuvvetli birisi haline gelir. Bunun nedeni kaygı ve endişelerden arınmış herkes çevresine enerji ve huzur yayar. Pozitif enerji de denilen dengeli, sükunet hali olur.
  • Kalp hizasından yapılan hacamat her türlü vesvese ve evhama iyi gelir. Kalp hizasında yapılan hacamatın kişinin manevi alemine olumlu etkilerinin olduğu eski kaynaklarda belirtilmiştir.
  • Yine kafadan yapılan hacamat Allah’ ın izniyle 50 yıllık büyüyü çözer ve her türlü cin musallatında da kafadan hacamat tavsiye edilir. Zira Efendimiz (S.A.V.) e büyü yapıldığında kafasından Ebu Taybe isimli şahsa hacamat yaptırmıştır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 01:21 AM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: HACAMAT TEDAVİSİ...

HACAMAT YAPILAN BÖLGELER

Kafatası Arkası (Can Kurtaran): Ruh hastalıklarına, psikolojik problemlere, kulak ağrısı ve çınlamasına, baş ağrısına ve dönmesine, yara, egzama, uçuk, sedef ve saç dökülmesine, göz ve göz kapakları, ağız, diş ve dişetleri ve burun hastalıklarına iyi gelir. Yeni başlayan katarakt için çok faydalı, fakat eski katarakt için zararlıdır,

Ense Çukurunun Altı (Boyun): Göz ve göz kapağı hastalıklarına (arpacık, göz kapağı ağrıları ve ödemi), ağız kokusuna, diş ve dişeti hastalıklarına, tiroid ve lenf bezi hastalıklarına,

Kulakların Altı ve Biraz Arkası:
Kulak, burun, boğaz ve göz hastalıklarına, ön dişler ve köpek dişlerine, baş ağrılarına, karaciğer ve safra kesesi sancılarına, baş titremesine,

Omuzlar:
Akciğer hastalıkları ve yüksek tansiyon, baş ağrısı ve baş dönmesi, saç dökülmesi, boyun kireçlenmesi ve fıtığı, kol-omuz ağrıları, hormon dengesizliğine,

Kürek Kemikleri Arası (Tam Ortaya Değil, Biraz Yukarı):
Akciğerler, kalp, pankreas ve safra kesesi hastalıklarına,

Kürek Kemikleri Altı:
Bel ağrısına ve bel fıtığına, karın ağrısına, mide ve karaciğer hastalıklarına,

Bel:
İdrar tutamama, bel ağrısı ve fıtık, böbrek ve kadın-erkek hastalıklarına,

Kuyruk Sokumu:
Prostat, fil hastalığı, basur ve adet düzensizliğine,

Dizlerin Üstü ve Altı (İç ve Dış Kısımları):
Diz ağrısı ve diz hastalıklarına, adet düzensizliğine, basur, varis, baldır ve ayak yaralarına, mide, karaciğer, safra kesesi ve böbrek rahatsızlıklarına,

Baldırlar (Arka Kısmı):
Yüksek tansiyon, sedef, fil, idrar yolları ve böbrek hastalıklarına, baş ağrısına, baldır ve ayak ağrılarına ve buralardaki yaralara,

Ayak Bileği Dış Kısmı:
Siyatik ağrılarına, varis, gut ve fil hastalıklarına,

Ayak Bileği İç Kısmı:
Adet düzensizliği ve basura çok iyi gelir.
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 01:25 AM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: HACAMAT TEDAVİSİ...

HACAMATLA TEDAVİ EDİLEN HASTALIKLAR

Geçmişte ve günümüzde pek çok hastalığı hacamat ile tedavi etmek mümkün olabilmektedir. Üstelik çok uzun tedavi süreci de çoğunlukla yoktur. Mesela bir boyun ağrısı ve boyun sertleşmesi durumunda daha ilk hacamatta ağrı ya çok azalmakta ya da tamamen geçmektedir. Bunun için hastalığa göre hacamat yapılacak noktaların iyi bilinmesi gerekmektedir.

Hacamatın en iyi taraflarından birisi de hiçbir yan etkisinin bulunmaması, uygulanışın basit ve kısa olmasıdır. Şimdi bu bölümde hastalıklar ve bu hastalıklar için hacamat noktalarından bahsedeceğiz.
MİGREN, BAŞAĞRISI VE SİNÜZİT: Özellikle kadınların en büyük sorunlarından biri migren ve baş ağrılarıdır. Ben kendimde en azından migrenin ne demek olduğunu biliyorum. İnsanı çıldırtan bir baş ağrısı, ışığa karşı çok şiddetli bir duyarlılık ve akabinde mide bulantıları. Kullanılan ilaçlar ise anlık çözüm. Belki ağrıyı geçiriyor ya da yavaşlatıyor ama bir sonraki migren atağı tetiklenmek üzere sizi bekliyor.

Aşağıdaki resimde hacamat noktalarını ve akupunktur noktaları verildi. Akupunktur konusunda ehil bir insana danışılmalı, hacamat noktası olarak ta 1-45-46-55-20-21-36-2 ve 3. Noktalar ihtiyaca göre tercih edilmelidir. (Ancak bu noktaların hepsine birden hacamat yapılmaz. Usta bir haccam kişinin şikayetine göre öncelikli yerleri bilmektedir.)



BEL VE BOYUN FITIĞI: Bel fıtığı ve boyun fıtığı tedavisinde genellikle ağrıyan yere hacamat yapılır. Fıtıklaşan bölgede tortular ve oradaki pis kan vakumlanarak alınır. O bölgeye hacamat yapılmadan evvel yakıyla beraber 24 saat öncesinden kuyruk yağı sarılır. Kuyruk yağı o bölgeyi iyice yumuşatacaktır. Bunu kendiniz bile elinizle dokunduğunuzda hissedeceksiniz. Yakının amacı da hem sıcak tutmak, hem de kuyruk yağının o bölgede sabit durmasını sağlamaktır. Kuyruk sokumu üstü sağ ve sol yanlardan başlanır uygulamaya. Boyun fıtığında ise 1 ve 55 numaralı bölgeler önemlidir. Hacamatın en başarılı ve sık uygulandığı hastalıkların başında gelir bel fıtığı tedavisi. Mısır, Endonezya, ve İran da TIP FAKÜLTELERİNDE hacamatla bel fıtığı tedavisi konusunda bir çok araştırmalar yapılmıştır. Alının sonuçlar çok etkileyici ve başarılıdır.

3: KİREÇLENME, ROMATİZMA, İLTİHAPLI EKLEM ROMATİZMASI: Karaciğer arkası, kahil ve ağrıyan bölgelere özellikle diz kapağı ve baldırın dış kısımlarına yapılan uygulamaları çok faydalıdır. Ağrılar hacamatın sonunda hemen geçer. Ancak ilerlemiş vakalarda uzman bir haccam tarafından 4-5 seans kadar tekrar edilmesi gerekebilir. Özellikle boyun ve omuzlardaki kulunçvari ağrılarda sonuç yüzde yüz görülmektedir. Bayanlarda erkeklere oranla 3 veya 4 kez daha fazla görülen nedeni tam olarak bilinmeyen iltihaplı eklem romatizmasıdır. Bu eklem rahatsızlıkları ileri safhada diğer organları da etkilemeye başlar. Özellikle beyne, kalbe ve damarları etkilemesi çok tehlikelidir. Kişinin şikayetine göre aşağıdaki noktalardan uygun olan yerlere hacamat yapılır.

4: HİPERTANSİYON, ŞEKER: Hacamat hangi noktadan yapılırsa yapılsın yüksek tansiyona son derece iyi gelir. Tansiyon düşer, normal seyre gelmeye başlar yani dengelenir. En uygun bölge kalp, kahil karaciğer bölgesi ve baştan yapılan hacamattır. Tansiyon için her zaman ilk başlangıç noktası yukarı nokta olmalıdır. Vücutta 55 numaralı noktayı hemen hemen her rahatsızlıkta kullanmak gerekir. Çünkü bu bölge Peygamber Efendimiz (S.A.V) tarafından önerilen bölgelerdendir. Malum; şeker hastalarının yaraları biraz geç iyileşir. Onun için şeker hastalarında mümkün olduğu kadar dikkat edilmeli, şekeri çok yüksekken hasta hacamattan kaçınmalıdır. Ancak şekeri belirli bir seviyeye indirildiğinde (kullandığı ilaçlarla veya perhizle) hacamat yapılmalıdır. Düşük şekerde de durum böyledir. Önce şeker dengelenmelidir ve aşağıdaki noktalardan uygun olan yerlere hacamat yapılmalıdır.

5: UNUTKANLIK, HAFIZA ZAYIFLIĞI, ALZHEİMER VE DEPRESYON, KONSANTRASYON GÜÇLÜĞÜ: Algılamada zorluk, kitap veya gazete okurken konsantre olunamadığından dolayı anlayamama, Yakın geçmişi hatırlamada zorluk, aşırı unutkanlık, karşısındaki insanın sorduklarını bir anda algılayamama gibi belirtiler bazen depresyonun bazen de Alzheimer ın belirtisi olabiliyor. Bu gibi durumlarda 55 numara sabit olmakla beraber başın tepe noktasından, kürek kemiklerinden ve iki kulak arkasından hacamat yapılır.

6: KRONİK YORGUNLUK, UYKU İSTEĞİ, HALSİZLİK: Kronik yorgunluk ve halsizlik bazen immün sisteminin zayıfladığından, bazen de depresyon gibi sinirsel rahatsızlıklardan kaynaklanabilir. Bu durumda metabolizmanın hızlanması gerekmektedir. Bunun için sırttan, karaciğer arkası, kahil ve kalp arkasından hacamat uygulanır. Daha ilk tedavide gözle görülür bir ilerleme ve rahatlama hissedilir. Vücuda enerji gelir. Ayrıca metabolizma hızlanır, 55 numaralı bölge sabit kalmakla beraber aşağıdaki noktalardan uygun olanlar tercih edilir.

7: BÖBREK RAHATSIZLIKLARI: Sırttan böbrek hizası, sağ ayak topuğu, sağ ve sol ayak üstü böbrek hastalıkları için en uygun noktalardır.

8: SEDEF, EGZEMA ,SİVİLCE VE DERİ HASTALIKLARI: Genelde zayıf bağışıklık sistemi olanlarda var olan deri hastalıklarıdır. Özellikle sedef hastalığının sinirsel boyutunun yanı sıra karaciğerle ve bağışıklık sisteminin zayıflığıyla alakası olduğu bilinmektedir. 55 numara sabit olmak üzere karaciğer arkası ve kahil en uygun hacamat noktalarıdır. Ancak bilinmelidir ki; sedef hastalığında hacamat kesin çözümdür demek yanlıştır. Ancak ben sedefin semptomlarının hacamatla azaldığını babamdan biliyorum. Çünkü o da sedef hastası. Durumu hacamatla şu an eskisine nazaran çok iyi ama henüz tam geçmiş değil. Bu tip hastalıklar dermatolojiyi ilgilendiren deri rahatsızlığı olarak algılansa da hastalık genelde yukarıda belirttiğimiz gibi bağışıklık sistemi zayıf olan kişilerde, daha belirgindir. Sırttan karaciğer arkasından Kahilden ve Omuz başlarından yapılan seans uygulamaları çok iyi sonuçlar vermektedir.

9: KALP HASTALIKLARI VE KAN DOLAŞIMI PROBLEMLERİ: Kalpteki tıkanıklıklar, çarpıntı, katle sıkışma hissi ve göğüs kafesinde ağrı hissi şikayetlerinde hacamatın önemi büyüktür. Benim de kalp damarlarımdan birinde bir tıkanıklık söz konusu idi. Sırtta kalp hizasına 24 saat öncesinden aynı fıtık tedavisinde olduğu gibi kuyruk yağı sarılır ve sırttan,kalp arkasından ve kahil noktasından hacamat yapılır. Kan dolaşımı ve damar problemlerinde de hacamatın önemi çok büyüktür. Hacamatla pis kan vücuttan çıkacak ve yeni kan hücreleri üretilerek temiz kan sağlanacak ve dolaşım rahatlayacaktır Allah’ ın izniyle…

KARACİĞER HASTALIKLARI, YÜKSEK KOLESTROL: Sırttan karaciğer arkasından , kahil ve omuz yanlarından hacamat yüksek kolestrole ve karaciğer hastalıklarına iyi gelmektedir. Ehil bir haccama bu bölgelerden hacamat yaptırtmak gerekir.




GÖRME BOZUKLUKLARI: Kesin olarak bilinmesi gereken bir şey vardır ki HACAMAT GÖZÜN FERİNİ ARTIRIR. Hacamat bittikten sonra kişi kendini loş bir ortamdan aydınlığa çıkmış gibi hisseder. Gözün görme kabiliyeti artar. Kataraktın başlangıcında bu hastalığa iyi gelir. Ancak katarakt ilerlediyse hacamat yapılmamalıdır. Bu da çok önemli bir noktadır. Miyop veya hipermetrop rahatsızlıklarına faydası olur. En azından birçok kimsede gözlemlerimiz gözlük numarası büyümesi olmadığı yönündedir. Bu yönde yapılan ciddi bir araştırma olmayıp sonuçlar kesin değildir. Sonuçlar kişilerin bize olumlu yönde dönütlerinden yola çıkılarak burada yazılmıştır. Hacamatın hiçbir yan etkisi olmadığından, hastalıklarda tamamlayıcı tedavi olarak uygulanması tavsiye edilir. Ancak ehil haccamlara gidilmelidir. Hijyene yüzde yüz özen gösterilmelidir.


HORMONAL HASTALIKLAR: Kalp, karaciğer arkası ve sırttan mide ile bağırsak arkasına gelen noktalardan yapılır. Ancak boğazını tutamayıp şişmanlayanlar hacamattan yardım beklememelidirler. Onlar önce kendilerine yardım etmeli ve sağlıklı beslenmeye çalışmalıdırlar. Zira bizler hacamatla zayıflatamayız, sadece hormonal bozukluktan dolayı aşırı kilolu olanlara haccamlar yardımcı olabilirler.




VARİS: Varis için yapılan uygulama da tedavi başarısı değişkendir. Hiç bir garanti yok ama kalp ve karaciğer arkası hacamattan sonra varis olan noktadaki biriken pıhtılar temizlenerek en yakın sinir ve kaslar uyarılmak suretiyle yapılır. Direk olarak varisli bölgeye veya çok yakın bölgeye hacamat uygulanmaz. Varisli bölgenin üzerine değil de, varisli bölgenin başlangıç merkezine yapılan hacamat çok başarılı olmaktadır.




CİLT KIRIŞIKLIĞI YAŞLANMA BELİRTİLERİ: Bilindiği üzere yeryüzünde tedavisi olmayan tek şey yaşlanma ve ölümdür. Çünkü ayette belirtildiği üzere ‘‘Her nefis ölümü tadacaktır.’’ Ömrü olan her birey de mutlak yaşlanacaktır. Ancak yaşlanma belirtileri yavaşlatılabilir, cilt berraklaştırılabilir. Yaşlanma belirtileri yavaş metabolizmada bir takım yavaşlamaların ve bozulmaların olmasıyla meydana gelir. Çok uyumak, çok yemek, zararlı alışkanlıklar bu hızlanmayı artırır. Vücudun dinç kalmasının en önemli nedeni sabah uykusunun terkidir. Zira çok eski dönemde insanlar akşam (yatsı namazından sonra) erken yatarlar, sabah erken kalkarlarmış. İslam alimlerinin seher vakitlerinde uyanık oldukları, öğlenleri de sünneti seniyye gereği kaylule (öğlen uykusu veya gün arası şekerlemesi) yaptıkları bilinmektedir. Böylelikle eski zaman insanları hem daha çok yaşamakta, hem de dinç kalmaktaydılar. Baştan yapılan hacamatta cilt bölgesinin toksinlerden arınmasını ve dolayısıyla cildin parlaklaşmasını ve tazeliğini sağlamaktadır.


KARPAL TÜNEL SENDROMU: El bileğinin bir hastalığıdır. Bilekteki karpal tünelden geçen median sinirin sıkışması sonucu ortaya çıkar. Bu hastalık genellikle el bileklerini zorlayıcı işlerde çalışanlarda daha çok görülmektedir. Geceleri elde ve kolda uyuşma, tutma da güç kaybı, eli sallayınca ağrının hafiflemesi şeklinde belirtisi vardır. Ben bu tür bir vakayla karşılaşmadığım için etkisini bizzat bilmiyorum, sadece başka haccamların bildirdiklerini burada nakletme gereği duydum.

ANALİTİK DÜŞÜNME YETENEĞİ: Analitik düşünme yeteneği derken burada anlattıklarımızdan zihinsel engelli bireyler için çıkarımlar yapılmamalıdır. Bizim kastımız normal zekada olup, gerek depresyon, gerek büyü vs gibi olumsuz etkenlerden dolayı dikkatini verememe, ani kararlar alamama, konsantre olamama gibi durumlarda geçerlidir. Ben böyle bir durumu kardeşimde yaşadım. Bana başında bir ağırlık hissettiğini, göz kapaklarının üzerinde sanki kum torbaları varmış gibi bir his olduğunu, bunun kendisinde zaman zaman asabiyet yaptığını söyledi. Başının üç yerinden (tepe noktası ve her iki kulak arkası) hacamat yaptım ve yaklaşık 5 dk içerisinde şikayetlerinin sona erdiğini söyledi. Mutlu olduk ve Allah’ a şükrettik. Aynel yakin tekrar bildik ve iman ettik ki; Allah Rasulü (S.A.V) heva ve nefsinden konuşmaz. Onun bildirdikleri vahiydir. Sahihtir, o hep doğruyu söyler. Ondan (haşa) yalan sadır olmaz. AMENNA VE SADDAKNA…

ALTINI ISLATMA: Özellikle küçük çocuklarda söz konusu olan gece altını ıslatma ve gündüz istemsiz kaçırma durumlarında hacamat inanılmaz faydalıdır. Büyük özellikle 50 yaşını aşmış, küçük abdestini kaçıran tutamayan insanları da duyuyoruz çevremizde. Bunun biyolojik nedenler hariç en önemli nedeni kişinin namazdan nasibinin olmamasıdır. Çünkü namaz kılan bir insan sabah erkenden de olmak üzere mesanesini boşaltır. Küçük abdestini tutmaz. Öyle ki özellikle sabahları küçük abdesti tutmadan mesaneyi boşaltmak çok önemlidir. Her iki durumda da yani hem yetişkin hem çocukta idrar kaçırma durumlarında kulak arkası, kahil, sırt ve kuyruk sokumunun üstünden kişiye hacamat yapılır. ŞAFİİ OLAN ALLAHÜ ZÜLCELALDİR.


HORMON BOZUKLUKLARI, AŞIRI KİLO ALMA: Bu tür kişilere hacamat tedavisi çok faydalıdır. Çünkü Özellikle genç yaşta yapılırsa çok daha faydalıdır. Bu tip hastalıklarda temel prensip hormon salgılama görevini sağlayan hipofiz bezinin görevini yapmamasından, veya tıkanması sonucu oluşur. Çözüm ilgili sinirleri uyarmakla başlanır. Aşağıda yazdığımız kilitlenmişlik sorunu ile paralellik gösterir.



DİŞ ETİ HASTALIKLARI VE DİŞ ÇÜRÜMELERİ: İlk hacamat yaptırmaya başladığı anda diş eti hastalıkları ve diş çürümesi olan kişilerde bu şikayetlerin nerdeyse çoğunda azalma bulgularına rastlandı. Bu konuda yine bilimsel araştırma mevcut değil. Zira diş ve diş eti hastalıklarında Allah Rasulü (S.A.V) misvakı önermektedir. Misvakın yapılan araştırmalarda diş çürümesini önlediği, diş etlerini koruduğu, ağız kokusunu önlediği ve diş minelerini kuvvetlendirdiği bilinmektedir. Ancak baştan yapılan hacamatın da diş eti iltihaplanmasını önlediği, iltihap varsa da giderdiği bilinmelidir.

BOYUN VE SIRT AĞRILARI: Masa başında çalışmak durumunda olan bireylerde, öğrencilerde vs görülen boyun ve sırt ağrılarının yüzde yüz çözümüdür hacamat. Yüzde yüz diyorum çünkü bizzat kendim bir çok vaka ile karşılaştım. Omuz ve sırttan alınan pis kan o bölgedeki tıkanıklığı açmakta ve oradaki dolaşımı rahatlatmaktadır. Halk dilinde kulunç olarak bilinen ağrıyı ve sırtta oluşan fibromiyajları hemen dağıtmakta ve etkisini yaklaşık 3-4 dk içerisinde göstermektedir. Ağrının şiddetine ve rahatsızlığın kronikleşmesi durumuna göre hacamat bu bölgede üç seans tekrar edilir.

MANEVİ HASTALIKLAR: İnsanoğlunda bedeni hastalıklar haricinde manevi bir takım hastalıklar da zuhur edebilmektedir. Mesela; Peygamber Efendimiz (S.A.V) e zamanında büyü yapılmış ve Efendimiz (S.A.V) bundan çok muzdarip olmuşlardı. Felak ve Nas sureleri nazil olduktan sonra Efendimiz (S.A.V) büyünün etkilerini izale etmek adına Ebu Taybe isimli bir zattan kendilerine hacamat yapılmasını istemiştir. Yine baştan yapılan hacamatın kökleşmiş 50 yıllık büyüyü kaldırdığı kaynak kitaplarda yazmaktadır. Bunun yanında kalp arkasından yapılan hacamat vesveseye şifadır. Manevi yönden istidata sebeptir Allahın izniyle…O zaman diyebiliriz ki; manevi hastalıklarda sırt, kalp hizası, karaciğer arkası, İki kulak arkası ve kafanın arka ve orta kısımlarından hacamat uygulanır.
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


HACAMAT TEDAVİSİ...

Sağlık ve Zührevi Hastalıklar HACAMAT TEDAVİSİ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hacamat, deri altındaki birikmiş, damarda dolaşmayan, atıl kalmış, vücuda zararlı ve biriktiği noktada ilgili organa zarar veren pis kanın vücuttan dışarıya atılması işlemidir. Hacamat normal şartlarda damardan kan verme işlemi ile kıyaslanamaz. Kan verme işleminde vücudun kullandığı açık renkli temiz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zührevi Hastalıklar telkin cd indir izle İstanbul Zührevi Hastalıklar nerededir kimdir Zührevi Hastalıklar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zührevi Hastalıklar hipnoz Zührevi Hastalıklar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zührevi Hastalıklar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zührevi Hastalıklar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.