Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   zengin olmak istiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/6795-zengin-olmak-istiyorum.html)

saime1 08-05-2008 11:18 AM

zengin olmak istiyorum

Ben ve ailem artık zengin olmak istiyoruz ve refah içnde yaşamak istiyoruz.Bundan 10 yıl önce eşim çok para kaznıyordu maddi bir sıkıntımız yoktu,ama biz zenginliği kabul edemedeik, zengin bir aile gibi yaşayamadık ,eşim daha çok kazanmak için kazandıklarını anlamadığı bilmediği konulara yatırdı.Etrafına başarısız halal tacirleri doldu .tabiki netice gelen para boşa gitti.Yani parmız vardı aklımız yoktu akıl tabiki herşeyden önemli.Şimdi aklımız var ,paramızda olacak o zaman herşey yolunda demektir.Bazan düşünüyorum paramızı kaybetmeseydik bu günkü aklımıza kavuşamazdık belki ,olaylar bizi düşünmeye ve kendimizdeki eksikleri görmeye sevk etti.Bütün insanlar gibi bizede zenginlik ve refah içinde yaşamaya layığız ve tadını çokarıp kıymetini bilecğimizden eminim .Bol kazançlı günler diliyorum.zengin olmak istiyorum ,zengin olmak istiyorum................

serpil22 08-05-2008 12:01 PM

Ynt: zengin olalmak istiyorum

evet saime çok doğru düşünüyorsun canım bazı olaylar insanlara ders olur değerlerin kıymetini ancak o zaman anlarız.öğrenmek için yaşamak gerekir.

maxim 09-05-2008 12:21 AM

Ynt: zengin olmak istiyorum

abim geldi aklıma oda bir süre önce çok güzel kazanıyordu biriktirdiği bir miktar parası vardı sonra adamın biri çıktı borsa dedi bilmem ne dedi aklını çeldi abimin..ailedende bir kaç kişi girişti onlarda paralarını kaptırdı... ögrendikte adam nitelikli dolandırıcıymış kopardığıyla birlikte kayboldu......
hoşçakalın.....sebgiyle kalın pc05

manyaklik 29-06-2008 12:59 AM

Allah zenginliği istediğine ilmi de isteyene verirmiş ama bu zengin olamayacağımız anlamına da gelmez işin güzel yanı insana yaptıklarının karşılığını da vereceğini bildiriyor... sonuç olarak çalış çalış çalış super

ziyaretcixy 29-06-2008 01:35 AM

Merabalar saime... actionsmile yıllarca kafamıza kazıdılar para zor kazanılır kolay kaybedilir diye... Madem para kazanmak ve zenginlik istiyosun ozman hep beraber yıkalım şu tabularımızı ha onayi

Bi kere kafandan AMA'ları KEŞKE'leri NASIL'ları Atmalısın... bunu başaramalısın... bu sitedeki ego ve suçluluğu 21 gün dinle... Ve hemen arkasından sana tavsiye edeceğim meditasyonları yap ve mucizeleri gözlemle...

Kendim geliştirdiğim SUBLİMİNAL 21 yöntemini kullanmak istersen

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t11667.0.html

Hayal Ablanın Meditasyonunu Kullanmak istersen

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...u-t5386.0.html

bu meditasyonlaraba başlamadan telkinleri öneririm... Sabırla telkinleri dinlerken içinden günde 20 30 defa

"Ben zengin olmayı seçiyorum... Zenginliği hayatıma kabul ediyorum" demeni öneririrm... Eşiniz eğewr böyle şeylere inanmıyorsa, ona anlatmanız gerekmez... onun diyeceği olumsuz bir söz enerjinizi düşürebilir...

saygılar

saime1 29-06-2008 07:22 PM

Merhaba Akın zenğin olmak istiyorum adlı yazıma göstermiş olduğun ilğiye teşekkür ederim. Tavsiyelerini harfi harfine uygulayacağım.Suçluluk ve ego güçlendiriciyi aralıksız dört aydır dinliyorum .söylediğin telkini sayısını bilmiyorum ama sıksık tekraladım yazdım ve devam edeceğim.Çekim yasası meditasyonunuda indirdim.dinlemeye başladım.Senin hayatında nasıl bir etkisi oldu .Amacına ulaştınmı merak ediyorum cevaplarsan sevinirim..

End0 29-06-2008 09:18 PM

Sevgili Berk sen ego güçlendiricinin hangi versiyonunu dinliyorsun veya sana göre hangi versiyonu daha etkilidir.

ziyaretcixy 29-06-2008 10:15 PM

tekrar Selamlar saime actionsmile

Subliminal 21 İle ilgili verdiğim linkte ve Üye günlüklerinde "Berkin günlüğü" Adlı konuda hayatımdaki deişmeleri görebilirsin... maddi olarak sıkıntımı yok ettim... ama zenginlikten çok okul başarısı, sosyal ilişkiler gibi eksikliklerime yöneldiğim için büyük paraları imgelemedim... çünkü çok paraya ihtiyacım yok... sadece bana yetecek kadar istedim ve bana yetecek kadar var...

Çekim yasası ile 2 ayda hayatım çok deiştirdim... ama bunun için telkinler ile pozitif olmam lazımdı. Çünkü çekim yasasını agresiflikle üzüntüyle yönetemessin...

Ego ve suçluluk telkinlerini birlikte dinlemeye et... meditasyonlarıda 21 gün boyunca devamlı yapmalısın burası çok öenmli... hayal abla ve subliminal 21 i birliklte kullanmanda bir sakınca yok... 21 günden kastım bilinçaltının alışkanlığı içindir.. 21 gün içinde gelecek paradan baahsetmiyorum... Çekim yasası öyle bir şeydir ki bazen 2 ay hiç bişey olmaz... ve bir gün beklemdiğin bi yerden haber alırsın. bir miras kalır yada parayı çeken benzeri şeyler... koşullların oluşması 1 haftada yada bir kaç ayda gerçekleşebilir... Hayalin yavaş yavaş gerçekleşiyor merak etme :)

Sevgili end0 Ego güçlendiricin her versiyonu aynı etkiyi gösterir tamamen kişilere uygun 5 farklı versiyonu var... dilediğini seç... ben new age versiyonunu seviyorum... gece uyurkende su sesi beni rahatsız etmiyor...

latin 04-09-2008 11:04 PM

ben uygulamaya çalışıyorum ama daha bi etkisini göremedim sıçlluluk duygusunu dinliyorum daha önce dinlemeye çalıştım ama yarım kalmıştı sınavlar yüzünden şimdi uyurken dinliyorum bir hafta oldu daha bi sonuç alamadım hayatımı değiştirmeye çok ihtiyacım hayal ettiğim şeylere ulaşmaya öğrenciyim hala makina mühendisliği okuyorum çalışıyorum aynı zamanda kendime vakit ayırmak çok zor oluyo bazen yorgunluktan ama 21 günü uygulamaya çalışıyorum umarım olur.Bi yerde yanlışlık yaptığımı düşünüyorum çünkü hiç faydası olmuyo yardım lütfen sad456

CeM 05-09-2008 12:22 AM

Merhaba arkadaşlar;
Biraz da ben bişeyler söyliyeyim 44
Ben parayı pek sevmem,zenginde değilim ve harçlığımıda ailem veriyor bence paraya en kolay ulaşmanın yolu kendinize yetecek kadar istemenizdir..
Zaten gerektiği kadar para elde ettiğinizde yeni yeni fikirler vs. kafanıza otomatik olara dank edicektir :) ve haliyle daha fazlasını elde edebileceksiniz.
Bu konuda çekim yasası en ideal olanı bence,çekim yasasını uygulayarak para kazanabilirsiniz ama dediğim gibi eğer çekim yasasını zengin olmak için değil para kazanmak için uygularsanız elde edersiniz diye düşünüyorum tabii ben hiç bir zaman para kazanmak için neler yapabilirim diye düşünmedim,benim önerim paraya değilde parala ulaşmak istediğiniz şeylere odaklanmanızdır,o para ile almak istediğiniz ev,araba,vs. gibi Sevgiler... hismiley

hayat_guzeldir 22-10-2009 04:43 AM

Cevap: zengin olmak istiyorum

ben bu linklere ulaşamadım ve sitede arama yapmama rağmen bulamadım bu iki (subliminal21 ve hayal ablanın) meditasyonu. . yardımcı olabilirmisiniz?

ijj10 25-10-2009 02:57 PM

Cevap: zengin olmak istiyorum

Zenginim ben yaa.Valla zenginim.Çok zenginim.Bide bu dediğini buldum.Aşırı zenginim.Para basıyorum adeta.Oooh biri link verir yakında sende benim gibi zengin olursun inşallah

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 AM.