![]() |
Parayla İlgili Bir olumlama... Para bana bildiğim ve bilmediğim yollardan artarak ve bol bol geliyor. Arkadaşlar, olumlama güzel de ben pek anlamadım biraz açıklayabilirmisiniz acaba?.. :( Bilmediğim yollardan para nasıl gelir ki?.. Hemde artarak ve bol bol... |
Cevap: Parayla İlgili Bir olumlama... Merhabalar, ttli3 Bilinçaltımız çevremizde olup biten görsel, işitsel vs. her şeyi kaydederler. Her birimiz yaşadığımız olaylar ve deneyimlerden farklı şekillerde etkileniyoruz ve çeşitli inanç kalıpları oluşturuyoruz. Bunlar bilinç düzeyinde değil bilinçaltında gerçekleşir. Bizler de bu bilinçaltı kayıtlarıyla kendi gerçekliğimizi yaratırız. Geçmişten bugüne taşıdığımız tüm olumsuz inanç kalıplarımızı bulup iptal ederek yerine olumlu kayıtlar yerleştirmeye olumlama denir. Kısaca bu şekilde açıklayabilirim. Umarım açıklayıcı ve anlaşılır olmuşumdur. Olumlamalar bölümünde bir çok olumlamaya ve olumlamalar hakkında genel bilgilere sahip olabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/ Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 AM. |