![]() |
Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Para&Bolluk Uzmanlığı Subliminal Mesajları Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin! http://cachetwealth.com/wp-content/u...ing-Money1.bmp Hayat değiştiren subliminal mesajlarımızın yardımıyla, parayı bilinçaltı zihninizin gücünü doğallıkla kullanarak, bollukla hayatınıza çekin!
Bu albüm, diğer çekim yasası subliminal albümü gibi çalışır, tek şey dışında, bu albüm tamamen parayı çekmeye odaklanır. Güçlü subliminal mesajlarımız sizin bilinçaltı zihninizi, parayı ve refahı hayatınıza çekmek amacınızla hizalayarak çalışır. Sadece bilinçli düşünceleriniz değil, eylemleriniz, refah amacınıza doğru tüm çalışma tarzınız değişir, ama bilinçaltı zihniniz de parayı çekmeye odaklanır – artırılmış enerjiyi isteklerinizi dile getirmek ve gerçekleşmelerini artırmak için yöneltir!
Çekim yasasının yolunda bilinçli düşünseniz ve eylemlerde bulunsanız bile, muhtemelen zihninizin derinlerinde sizi durduran şüpheleriniz vardır. Subliminal mp3 albümümüz onları temizlemek için ve bilinçaltı zihninizi, bilinçli eylemleriniz ve düşüncelerinizle hizalamak için oluşturuldu. Zihninizi, bedeninizi ve bilinçaltı zihninizi birlikte çalıştırın ve parayı çekme amacınıza odaklayın; gerçekleştirme yeteneğinizi geliştirin ve güçlü subliminal mesajlarımızla parayı bollukla hayatınıza getirmeyi garantileyin! Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın . Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.Bu telkinler ritmli okuma tekniği ile çok daha etkili hale getirilmiştir. Bu subliminal kayıttaki telkin cümleleri
https://www.telkincd.com/352-parayi-...!-satinal.html Detaylar için bu konuyu inceleyiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post570106 |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd atakan bey,bu cd leri siz veye yakın çevrenizden kullananlar oldumu?hayatınızda neler değişti?bizlerle paylaşabilirmisiniz ? |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Alıntı:
Özellikle yeni telkinlerimiz daha öz cümlelerden oluşuyor.Bolluk ile ilgili yapacağımız bu yeni çalışmalardan çok verim alınacağını düşünüyorum. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Teşekkürler |
evet ben istiyorum:) nasıl yardımcı olabilirim? Size iletişim bilgilerimi göndermiştim Atakan bey..Bana dönüş yapabilirsiniz. |
merhaba Atakan bey, ben bolluk, zenginlik üzerine bi cd almak istiyorum. Bu cd ne kadar dinlenmeli? Mesela ben çok uzun saatler çalışıyorum. Ama işyerim uzak olduğu için serviste dinleme şansım olur. Günde kaç saat önerirsiniz? Günde 2 saat yeterli olur mu? Bana cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler... ::) |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd acaba bunları dinliyipte zengin olan oldu mu |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd atakan bey siz zengin misiniz :) |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Soruyu söyle soralım. Telkinlerin size faydası oldu mu? Tabii ki oldu.Zaten bunu forumda daha önce bir çok yerde belirttim. Telkinlerin bana olan faydalarını kendini iyi huzurlu mutlu hissetme anlamında kelimelerle anlatamam.Bunu ancak bu hisleri yaşayanlar bilir. Zenginlik benim henüz listeme koymadığım bir telkin.Bunun yerine başka telkinler dinliyorum. Ancak bu telkini ailemden birisine abime dinlettim. Son bir ayda kariyerinde kendisinin bile halen inanmakta güçlük çektiği gelişmeler oldu. Normalde gelebileceği iyi bir mevikedeydi artık bundan sonrası pek olmaz diye düşünüyordu.Son bir ayda olan gelişmeler ile müdürken bölge müdürlüğü için ismi geçmeye başladı.Tabii ki bu gelirinin 2-3 kat artması demek olacak.Bu gelişmelerde kesinlikle telkinlerin etkisi olduğunu kendisi ifade etti. Ben forumda daha önce belirttiğim üzere çok iyi olabilecek kariyerimi bıraktım ve risk alarak sadece telkin geliştirme ve kişisel gelişim üzerine çalışıyorum. Bu süreçte ailemden tepki görmüştüm.Çünkü benimle aynı bölüm mezunu olan bir çok arkadaşım şu anda ya yurtdışında iyi işlerde yada kendi kurmuş oldukları firmaları var. Bende sırası geldiğinde bu telkini listeme alıp etkilerini görmeyi umuyorum. Ancak şu an için önceliğim bu değil... |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Zenginlik sadece para olarak düşünülmemeli. Bu bir zihinsel duruştur bence. Siz nasıl duruyorsanız paranız ona göre olacaktır. Siz nasıl bakıyorsanız paranız ona göre şekllenecektir. Bolluk telkini bilinçaltındaki zihinsel dirençleri giderir. Direkman "şu kadar miktar" kazanmayı garanti etmez. Evrenle ilişkiler çok farklıdır, bir mataryele bağlanamaz. Para bir enerjidir, siz o enerjiyi vucudunuza kabul ettikçe varolmaya, şekillenmeye kısacası hayatınıza girmeğe başlar. Ama önce hayatınıza girebilmesi için, şu an neden hayatınızda yokluğunu hissediyorsanız; o sebepler bilinçaltınızda birikmiş ve yıllarca kabul etmiş olduğunuz blokajları açmakla mümkündür. Birinci seçenek budur. İkinci seçenek ise çevrenizdeki insanların size bolluğu nasıl aşıladığı. Aile ve yakın çevreniz yani sürekli etkileşim içinde olduğunuz insanlar parayı nasıl görüyorlarsa muhtemelen siz de onlara yakın bir bakış açısına sahip oluyorsunuz. Bu sadece parada değil, insan ilişkilerinde de aynısıdır. Duran varlıklarımız mesela konutlar da bir zenginlik bolluk bilinciyle meydana gelen şeylerdir. Tesadüfen olabilecek şeyler değillerdir. Miras olarak kalan şeyler hariç. Miraslar nasıl varsiler tarafından parçalanıp eriyorlar? Çünkü bolluk bilinci tatile gidiyor ve insanlar o malın kendilerine yetmeyeceğini düşünerek eritiyorlar. Bir anda herkes "yokluk bilincine" sarılıyorlar. Tek kişinin bilinçaltı, evrensel bilinçaltına uyum sağlamakta ise, ilgili zenginleri hayatına dahil edebilir. Telkinli müzikler de bu yönde başarı göstermektedir. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Atakan Bey ben de bu cd ye sahip olmak istiyorum yurt disinda yasiyorum bircok kisisel gelisim kitaplarina da ulasmak istiyorum bu cd ye puan yolu ile nasil elde edebiliriz. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd parayı istemek bile parayla.. neden diğerleri ücretsizde bu parayla acaba.. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd güzel soru ama =)galiba kişiye özel oldugu için parayla:))) |
|
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Atakan Bey emeğiniz için çok teşekkür ediyorum, CD bugün elime geçti, aslında daha önce de gelebilirmiş ama adreste yazım hatası olmuş, bu geceden itibaren dinlemeye başlıyorum ve etkisinin olup olmadığını buraya fırsat buldukça yazacağım, ücretsiz telkinlerin çok faydasını gördümğüm için bu telkin Cd sini hemen sipariş verdim, tekrar teşekkür ederim |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd http://urun.gittigidiyor.com/Para-Bo...QQidZZ33447020 Para bolluk telkin cd sini gitti gidiyor sitesi üzerinden alabilirsiniz. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Atakan Bey Merhaba. Acık söylemek gerekse bi tarafım bu telkinlerin işe yarayabileceğini söylüyor, diğer tarafımsa saçmalık olduğunu.. Forum sitesine yeni katıldım..Telkinler ile insanın her istediğini elde edebileceği fikri bana uzak geliyor.. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd bende aldığımı söylemiştim ücretli telkini nerdeyse 1 ay olacak etkisini göremedim ücretsizleri dinlerken yaşadığım deneyimler oldu etkileri oluyordu bunda halla bişey hissedemedim oysa büyük bir istek ve inançla aldım başka telkinleride istemeyi düşünüyordum ama biraz şüpheliyim artık ayrıca olumlamalar yapıyorum ne yapmam gerekiyor beni bilgilendirin lütfen boluğa berekete ihtiyacım varrrsadanim |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd sanirim sende hemen sonuc bekleyenlerdensin. bolluk-bereket oyle ha dedin mi gelecek birsey degil. cekim yasasinin ne oldugunu biliyorsan, bu yasina kadar hayatina iyi ya da kotu seyleri cektigini bilirsin. ve eger onceki yillarda cok karamsar yasayiysan, hayatina buyuk miktarda kotu enerjileri cekmisin demektir. oncelikle hayatinda bolluk olmasi icin bu enerjilerin notrlenmesi gerekir. ama guzel dusunmeye devam edersen notr hale gelir. yoksa eskisi gibi karamsar dusunmeye devam edersen yine eskisi gibi kotu enerjileri hayatina cekersin. sana gelen telkinler icin atakan bey ile nasi anlastiniz bilmiyorum ama telkinleri sadece 21 gun dinleyince tam verim alinacagini zannetmiyorum. tam verim almak icin en az uc defa 21 gun dinlemek gerekiyor. sanirim ilk 21 gunu bitirdin. o zaman 1 hafta ya da 10 gun dinlen. sonra ikinci 21 gun onu da yaptiktan sonra 10 gun dinlen ucuncu 21 gunu tamamla. bunu yaparsan toplamda 3 ay suruyor. ama bu 3 aylik surede telkinlerden %100 verim alirsin ve butun blokajlarinda cozulur. artik hayatina guzel enerjileri, bolluk-bereketi cekmeye baslarsin. ama bu birden olacak bir is degil. bol sanslar |
Merhaba :) "Bolluğa ve berekete ihtiyacım var" "Ama biraz şüpheliyim" "Ayrıca olumlamalar yapıyorum" Bu cümlelerde gördüğüm şey, sizin yokluk bilincine kendinizi tamamen adapte ettiğiniz ve bilinçaltınızda, "bereket için mucize olması gerekir" tarzı bir yaklaşım sergilediğiniz. Bolluk ve bereket zaten var; ihtiyacınız olan o değil. İhtiyacınız olan, bunun varlığına inanmak ve bu inanç sizde maalesef yok denecek kadar az. Telkinin etkisini göstermesi bu yüzden gecikmiş olabilir; blokajlarınız çok fazla ve bunu çözmek biraz zaman alabilir. Rahatlayın :) Düşünce odağınızı değiştirin; telkin etkisini göstersin, bolluk bereket gelsin diye düşünmekten vazgeçin. Dinlemeye devam edin. O hiç yokmuş gibi davranın. Normal hayatınıza devam edin. Bir de mümkünse telkin içeriklerini çok da fazla okumadan dinleyin. Bilinciniz bu içeriği reddetmeye meyillidir. İçerikler, bilinçaltınıza neleri gönderiyoruzu tescillemek içindir. Bir kere gözatıp geçin, çok fazla okumayın. Olumlamalar, kişi ona inanmıyorsa çok da işe yaramaz. "Ben çok zenginim" tarzı bir olumlama yaparsanız, bilincinizden şöyle bir ses gelecektir: " Hadi oradan, bu ayın kirasını zor ödedin" vb. gibi... Bunun yerine, sahip olmadıklarınıza değil, sahip olduklarınıza tek tek odaklanmak, bereket kapınızın daha hızlı açılmasını sağlar. Şükretmek, en büyük anahtardır. Çünkü hayatınıza daha fazlasını çekmenizi sağlar. "Param yok" yerine, " sağlıklıyım, bunun için şükürler olsun" u yerleştirirseniz hayatınıza, hem olumsuz düşünmenin önüne geçer, hem de enerjinizi yükselterek daha çok şeyi kendinize çekersiniz. Birşeyi çok fazla düşünür ve sabırsızlık gösterirseniz ya da olumsuzluk yüklerseniz, olmayacaktır. Evet, çok istemek iyidir ama beklemek değil. Sürekli beklenti içinde olursanız sistem rahat işlemez. Kim söylemişti hatırlamıyorum ama bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir :)) Aklınıza takılan başka şeyler olursa yardım istemekten çekinmeyiniz. Sevgiler :) |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd yeryüzü bollukla bereketle dolu.. ben 10 yıl sonra uçan arabalarımızın, deniz üzerinde evlerimizin olacağına inanıyorum.... herkes inansın.. hepimizi refah be bolluk bekliyor... |
önce inanmakla başlar sonra dinlemek en son eylem sen al bu cd yi oturduğun yerde 30 sene dinle hiç bir şey olmaz :S biraz eylem lazım ... |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Subliminal telkin bolluk bilincini nasıl açar? Bu soruya değişik bir açıdan örnek vereceğim. Yıllarca bir çeşmeden su aktığını düşünün. Bu çeşmeyi kapatıp açıyoruz, gidip gelip suyu bol bol kullanıyoruz. 15 yıl kadar sonra bu çeşme kireçlendi artık gıdım gıdım su akıyor. Bir kova su için çok fazla beklemek canımızı sıkmaya başlıyor. Su içebiliyoruz ama artık eskisi gibi bol akmıyor. Su eskisi gibi rahat aksın diye çeşmenin borusuna çekiçle tık tık tık vuruyoruz. Ama nafile çeşme o eski çeşme değil. Tıkanıklık giderilecek ama nasıl? Kimse bana çeşmeyi sök at yenisini tak demesin :) Kimse kendi kafasını söküp atamaz :) Bir bidona suyla karışık kireç çözücü koyup eski çeşmeden yavaş yavaş akıtırsak çeşme açılır ve eskisi gibi bol akar. Sıfırı gibi sağlam olmaz ama yine de sizi tatmin eder. Artık çeşme başında kısmetinizi beklemezsiniz. Subliminal cd, kireç çözücü gibi bilincinizin tıkanmış bölümlerini yavaş yavaş açar. Farklı bakarsınız. Daha doğrusu gözünüzün önündeki kısmeti görürsünüz. Bakmak ayrı görmek ayrı. Herkes bakıyor ama görmüyor. 'Yahu ben bunu daha önce neden böyle yapmadım' diyorsunuz. Hareket edecek yeri farkediyorsunuz. Yoksa kimse oturduğu yerden deste deste para almıyor. Sizi tıkayan şeyi görüyor farkediyorsunuz. Eksik ya da yanlışım varsa affola Selamlar saygılar.. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd para ve bolluk telkinimde 3 çeşit telkin var (Bolluk bereket .Kuantum Para. Para bolluk ) bnları nasıl dinemeliyim. listem biraz kabarık. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Üçü de birbirleri ile alakalı telkinler sırayla dinlemeniz gereken sürede dinleyebilirsiniz listeniz kabarık derken? Ben 12 hatta daha fazla telkin bulunan dinleme listelerinin olduğunu duydum bazı üyelerden. :) Sorun olmaz. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd para bolluk konusu ilginç bir şey, etki görmeniz için bence zamana ihtiyaç var... sonuçta zengin olanlar bir günde zengin olmadı ya da 3 haftada zengin olmadı.... 3 ayda da zengin olmadı.... eğer zengin olmak gibi bir hayaliniz varsa bence bir fikir proje üretin ondan sonra ilerleyin... |
|
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Kesinlikle arkadaşım. ben resim yapıyorum. Bu güne kadar 'resim sadece hobidir, resimden para kazanılmaz, o kadar resim yapan var kimse bir yere gelememiş ben mi gelecem gibi inançlarım mevcuttu. Şimdilerde ise resim yapmaya başladım, öncelikle fikirlerimde değişim oldu. Yani kimse benden dünya çapında ressam olmamı beklemiyor. fakat bir çok insan bu yeteneğini kazanca dönüştürebiliyor. Ayrıca bu inancımı destekleyen süreçte ise sırf resim yaparak çok harika paralar kazanan hatta bununla zengin olan insanlar çıktı karşıma. Şimdilerde ise zevkle çalışıyor. yeni projeler üretiyor ve daha nasıl iyi olabilirim bunun izini sürüyorum. Gördüğünüz gibi hiç bir şey değişmiş değil. Değişim sadece benim inançlarımda gerisi zaten kendiliğinden gelir. Dün resim hocamla görüştüm bodrumda yazlık aldığını ve atölyesini oraya taşıyacağını öğrendim. Bu kişinin bir öğretmen emeklisi olduğunu söylersem sanırım ne demek istediğimi daha net ifade etmiş olurum. |
Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd Arkadaşlar bende bolluk bereket ve para telkinlerini dinliyorum.İlk başlarda para kazanacağıma dair inançlarım ciddi oranda arttı daha sonra parayı kendime layık görmeye basladım daha sonra çevremdeki iş fırsatları gözümde canlanmaya başladı.Mesela en yakınımdaki insanlar yüksek karlar getiren gayrimenkulle uğraşıyorlar.Önceleri hiç onlarla bu konuda fikir alışverişi yapmamıştım.Şimdi gidip onlarla konuşuyorum ve uygun yatırım için zaman bekliyorum.İçsel olarak kendimi zengin görüyorum artık.Hareketlerim zenginmişim gibi.Etki var.Yanlız sabırla dinleyin.Ara verin tekrar dinleyin,ara verin tekrar..Bilinçte idrak oluşturuncaya kadar devam.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 AM. |