Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Zaman Yönetimi

Uyarılar

Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zaman Yönetimi Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnsanların en çok mazeret olarak gördükleri şey enerjidir. Eğer kendimizi yorgun hissediyorsak erkenden pes ederiz. Eğer bitkinseniz zaten şevkiniz olmasıda imkansız. Verimli güzel bir günle, sıkkın boş geçen bir gün arasındaki farkı yaratan enerjidir.Tüm hayatım boyunca ben kendimi düşük enerjili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zaman Yönetimi telkin cd indir izle İstanbul Zaman Yönetimi nerededir kimdir Zaman Yönetimi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zaman Yönetimi hipnoz Zaman Yönetimi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zaman Yönetimi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zaman Yönetimi kuantum düşünce kitap haberi

Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-2007, 04:24 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım



İnsanların en çok mazeret olarak gördükleri şey enerjidir. Eğer kendimizi yorgun hissediyorsak erkenden pes ederiz. Eğer bitkinseniz zaten şevkiniz olmasıda imkansız. Verimli güzel bir günle, sıkkın boş geçen bir gün arasındaki farkı yaratan enerjidir.Tüm hayatım boyunca ben kendimi düşük enerjili olarak gördüm. Sabahları mahmur olarak uyanırdım ve bunun için bişey yapabileceğimi düşünmemiştim. Bu konuda önemli olanın kim olduğunuz değil, ne yaptığınız olduğunu yeni anlıyorum.

Gününüze başlarken bu 3 adımı gerçekleştirirseniz, tüm gün boyunca sürecek bir enerji kazanırsınız, bu da sizi daha mutlu, verimli ve sağlıklı yapacaktır.

Adım 1 - Yataktan Fırlayın

Uyumak güzeldir. Sıcak ve yumuşak yorganın altındayken kimse kalkmak istemez. Yatakta dönersiniz, isteksiz bir şekilde kalkana kadar çalar saati ertelersiniz, bu uyuşukluk halide tüm gün sürer.

Hergün uyanmak kaçınılmazdır, bunu ne kadar çabuk yaparsanız o kadar iyi. Alarm çaldığı anda yataktan fırlayın. Bu enerjik başlangıç sizi hemen uyandıracaktır. Bir kaç hızlı gevşeme hareketi yapmak da oldukça yararlı oluyor. Ben genelde omuzlarımı ve belimi biraz çeviriyorum, birkaç dans figüründen sonra hazırım. Biraz saçma gibi gözükebilir, ama hem sizin günün ilk saniyelerinde uyuşukluğu atmanız için gereklidir. Sabah bir kaç dans adımı atmayı deneyin, size güzel bir his ve enerji verdiğini göreceksiniz.

Adım 2 - Egzersiz

Kalkar kalkmaz harekete geçin. Aletiniz varsa yatağınızın yanına koyun, böylece vakit kaybetmezsiniz, çoğu zamanda üşenmezsiniz. Vücudunuza göre 15-45dk çalışma yapabilirsiniz. Şimdi diyeceksiniz ki “Sabah egzersiz yapmak mı? Ben normalde bile hiç yapamam ki!”, bende aynı şeyleri düşünüyordum emin olun. Ama başladıktan sonrada bırakamadım.

Sabah egzersiz yapmanın sayısız yararları var. İlk önce sizin metabolizmanızın çalışmasını başlatıyor. Buda tüm gün boyunca kalori yakmanızı kolaylaştırıyor. İkincisi bugün neler yapacağınızı planlamanız için size fırsat veriyor. Amacınıza ulaşmak için nelere ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Bu işe başlarken gerçekten yapmanız gerekenle başlamanızı sağlıyor. Üçüncü olarak güne bir başarı ile başlamanızı sağlıyor. Egzersizden sonra kendinizle gurur duymuyormusunuz? Bu tüm gün boyunca kendinize olan güveninizi ve düşüncelerinizi olumlu yönde etkileyecek.

Adım 3 - Sağlam Bir Kahvaltı Edin

Vücudunuzun benzine ihtiyacı var. Bunun için sağlam bir kahvaltı gibisi yoktur. Eğer daha sonra yerim diye ertelerseniz çok daha fazla acıkacaksınız. Ayrıca bu metabolizmanızı yavaşlatacak, fazla kaloride veremeyeceksiniz. Ben kahvaltıyı geçiştirdiğimde kendimi yorgun hissediyorum. Bu kahvaltıyı hergün bir adet haline getirin ve bırakmayın.

Çok basit değil mi? Tüm bunları insanların yapmamalarının tek sebebi var, o da bunların çok fazla zaman aldığını düşünmeleridir. Bu çok kötü bir özür doğrusu. Enerjinizi artırmak için zamana yatırım yaparsanız, verimli bir şekilde çalışmak için daha çok zaman kazanırsınız.

Bu rutin yaklaşık 45dk alıyor, diğer türlü kaç saat harcıyorsunuz. Ben yaklaşık 1 saat erken kalkıyorum ve bu beni uykusuz bırakmıyor. Düşük enerji az uyumanın değil, az hareket etmenin bir sonucudur. İyi uyuyamadığım günler de aynı rutini izlemek için gayret ediyorum ve yine aynı şekilde iyi hissetmemi sağlıyor.

Sadece deneyin ve nasıl hissettiğinizi görün. Bir kere güne enerjik ve motive bir şekilde başladıktan sonra bunu bırakmak istemeyeceksiniz
Alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 01:40 PM   #2 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

işe gitmek için sabahları 6:30 da kalkmam gerekiyor...
ben yataktan fırladıktan sonra 15 dk. eliptik le çalışıyorum sonra da güzeeellll bir duş...
bunun için sadece 30 dkç erken kalkıyorum yani 6:00 da...
bir de kediciklerimi sevmeye zamanım kalıyor...
alıntı değil
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 05:27 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

07,25 kalkış
07,30 evden çıkış
07,40 işe gitmek için servise biniş
08,00 işbaşı
12,00 öğle yemeği vs vs bundan sonrasını anlatmaya takatim kalmadı koşmaktan
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 05:41 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 27
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BHTYR_VFR is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı


Yataktan Fırlayın
Okudugum egzersiz ve bodybuilding kitaplarından ayrıca kendi ğözlemlerimden birseyler paylaşmak istiyorum=
Ani hareketlerden kacınılmalı, özellikle spor yapmadan önce ısınma hareketleri yapmamız gerektigini bircok sporcu bilir.. ki düşünün gündelik hayatta hareket halindeyken akşam spor salonuna girince esneme hareketleri yapılır------ birde şunun farkındayız ki bedenimiz uzun saatler hareketsiz kalır dinleenme sürecinde(uyku halinde).

peki ne yapmalıyız; örnek vermek gerekirse evimizde evcil olarak beslediğimiz kedi köpeklere bakınız, uyandıkları zaman hemen kalkıp yürümezler, koşmazlar.. gerinirler, esneme hareketleri yaparlarr, ilk birkaç adım yavaş hareket ederler; sanki eklemlerine zarar vermekten korkuyorlar, sanki birileri ani hareketlerin eklem ve kas agrıları yaptıgını söylemiş gibi davranırlar...

uzun lafın kısası, kalkar kalkmaz koşanlardan olmayın, hatta uyandıktan sonra yatagınızın kenarında ayakları sallayıp bir müddet oturmak kan dolaşımını vücudun dik duruşuna alıştırmak gerrekir
BHTYR_VFR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 06:45 PM   #5 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

Atakan beyin dediği gibi yataktan fırlayarak kalkmam ama okumak bile hoş geldi.Bende yataktan kalkmadan önce Allaha bügünde sağlıklı uyana bildiğim için şükrederek kalkıyorum.Ayaklarımı yere basınca basa bildiğim için şükrediyorum.Geçen sene benim dizim çok ağrıyordu secret kitabını okuduktan sonra uygulamaya başladım çok iyi geldi tavsiye olunur.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 09:41 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

şükretmek çok hoş gerçekten nimeti artırıyor yalnız anlamadığım husus secret diz ağrılarına iyi mi geliyor 44
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2008, 03:00 AM   #7 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

Akşam yatarken sbah kalktığımda bir bebek kadar esnek demir kadar sağlam olacağım diye yatıyorum .Sabahta kalktığımda ayaklarımı yere sağlam basa bildiğime şükrediyorum.İnanın geçen sene merdivenleri zor çıkarken bu sene çok daha iyiyim. En azından ağrılarım olmuyor.Secret'ta sağlık bölümünde okursanız bir çok uygulama var bende kendime uyguladım.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2008, 06:28 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

eyvallah öneri için tekrar teşekkürler etkili olduğuna sevindim
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2008, 07:51 AM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 755
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

İşim gereği ve ortam çok fazla müsait olmadığı için masa başında bütün gün oturuyorum, kalkıp dolaşacak kadar bile alanım ve vaktim yok, boynumun ,sırtımın , ayaklarımın ağırdığını , tutulduğunu hissediyorum, bu durum beni korkutuyor,egzersiz ve spor yapacak vaktim de olmuyor her zaman, bu bana sağlık problemi yaratır mı bilemiyorum
__________________
Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir.
YAZGÜLÜ_81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2008, 01:01 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 72
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 133 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kürşad is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

merhaba Atakan Bey
bu söylediklerinizi yarından itibaren denemeye başlıyorum inşallah gerçi benim uyanmam da bi problem yok çok şükür ama gün içinde dinç olmak önemli onun için yarından itibaren söyleiğiniz gibi başlıyorum inşallah
__________________
İNSANA YAKIŞAN EN GÜZEL ELBİSE EDEPTİR.
kürşad isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zaman Yönetimi Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnsanların en çok mazeret olarak gördükleri şey enerjidir. Eğer kendimizi yorgun hissediyorsak erkenden pes ederiz. Eğer bitkinseniz zaten şevkiniz olmasıda imkansız. Verimli güzel bir günle, sıkkın boş geçen bir gün arasındaki farkı yaratan enerjidir.Tüm hayatım boyunca ben kendimi düşük enerjili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zaman Yönetimi telkin cd indir izle İstanbul Zaman Yönetimi nerededir kimdir Zaman Yönetimi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zaman Yönetimi hipnoz Zaman Yönetimi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zaman Yönetimi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zaman Yönetimi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.