Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yurtiçi Gezileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yurtici-gezileri/)
-   -   4 Ekim Drag Day / izmit körfez . (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yurtici-gezileri/13419-4-ekim-drag-day-izmit-korfez.html)

bigci 07-09-2008 05:55 PM

4 Ekim Drag Day / izmit körfez .

http://img149.imageshack.us/img149/7...damilanmx3.jpg

[b]

buraya açma sebebim işte bi sosyal aktivite imok un düzenledigi insanların kaynascagı dev bi organizasyon yüzlerce hatta binlerce kişinin ((( motor sporları aşınası kişiler aylar öncesinden haber aldı saten ve bizlerde aylar öncesinden hazırız ))

izmitte olan herkezi bekleriz sevincli güzel bi gün olacak bayramın 3. günü sevincli inş bi aksilik cıkmazsa bizde honda vtec turbo aracımızla katılcaz bu yarışa inş derece bekliyoruz s200 lere karsı derece alacagımızı sanmıyoruz ama şansımızı zorluycaz sevincli

güzel bi sosyal aktivite olacagına eminim bekleriz sizide :)

baslıgı acıcak yer bulamadım buraya açdım inş uygundur utananadam

yeni bir hayat 08-09-2008 12:38 AM

Ynt: 4 Ekim Drag Day / izmit körfez .

Ooo çok sevindim Serkan, yarış burnumuzun dibinde nerdeyse. Umarım gelmek nasip olur. Çok isterim. smiliyface

bigci 08-09-2008 12:45 AM

[b] yarış günüde musayit olursan ararsın abla beni özel mesajla cep nonu ver ben izmite geldigimde ararım seni körfeze yakınmısın sen sevincli guzel bi gün olacak ben yarısmıycam ama benim hazırladıgım araçla bi bayan pilotumuz yarısacak ben yetkili teknik şef olarak gitcem

yeni bir hayat 08-09-2008 01:20 AM

Körfez' in içindeyim. Pist yakın sayılır,yürüyerek gidiliyor yanii

bigci 08-09-2008 01:30 AM

tamam resmi bi yarış degil kalabalık olmayacaz sadece ben gelcem teknik ekibe senide teknik ekibe yazdırıyorum o zaman yalnız yarışdan 7 gün evel bana adın soy adın ve tc non lazım :d ne ise sen bana cep nonu bildir özel mesajla yada mail/msn adresime yolla

Nix@siber.net veya modifmanyak@hotmail.com msn'm sana bi ozel msj attım ama sanırım ozel mesajları okumayı bilmiyosun xD

yakının cocuklar vs varsa onlarıda davet et gelsinler eglenirler lastik dumanına ve eksoz kokusuna doyarlar serkan abilerinin drift showunu izlerle :D sevincli seni o gün motor sporlarıyla baya bi haşır neşir yapcam

yeni bir hayat 08-09-2008 03:12 AM

Tamam ,anlaştık.Bir aksilik olmazsa, daha doğrusu İzmit te olursam kaçırmam.Çünkü bayram günü diyorsun. super
Bu arada özel mesajın da gelmedi. 4897

bigci 29-11-2008 02:22 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 77896)
Tamam ,anlaştık.Bir aksilik olmazsa, daha doğrusu İzmit te olursam kaçırmam.Çünkü bayram günü diyorsun. super
Bu arada özel mesajın da gelmedi. 4897

mrb ablacım uzun bi aradan sonra sanırım ben gene kendimi yanlıs aktardım sana :D ben dedimki msn mi ekle yada bana özel mesajla telefon numaranı ver öyle bi şey demek istedim :P geldinmi bilmiyorum binlerce kişi vardı orda cünkü :d

mankenler felan ozel dizayn araclar o oooo saymakla bitmez ama keşke gelseydin belkide gelmişsindir :P drift ve drag katagorisinde cesitli dallarda sıralamaya girdik guzel bi gündü ama kışın gene bi rolling yarışı organizasyonumuz var izmitte inş oı zaman görüsürüz karlar üstünde 4x4 jiplerle pistte rolling :P turkiyede ilk o zaman beklerim bak ekme gene beni

yeni bir hayat 29-11-2008 02:42 AM

merhaba ablası,

o tarih yani 4 ekim, hayvanları koruma günüydü.. Tabii daha baskın oldu benim için..darıca'ya gidecektim,köpeğim hastalandı oraya da gidemedim..
Yarışa gelseydim mutlak haberin olurdu zaten..Dediğin gibi bir dahaki sefere..

Epeydir uğramıyordun buralara..Yeni forum nasıl, harika değil mi?..

bigci 17-12-2008 05:17 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90382)
merhaba ablası,

o tarih yani 4 ekim, hayvanları koruma günüydü.. Tabii daha baskın oldu benim için..darıca'ya gidecektim,köpeğim hastalandı oraya da gidemedim..
Yarışa gelseydim mutlak haberin olurdu zaten..Dediğin gibi bir dahaki sefere..

Epeydir uğramıyordun buralara..Yeni forum nasıl, harika değil mi?..

orda olmanı canı gönülden istemişdim ablacgım ama saglık olsun gerçekden cok guzel bir gündü evet o gun hayvanları koruma günüydü ve o gün bi kediyi eziyodum :d cünkü bi dernek dolusu kedi vardı pistte :Porada olsaydın cok güzel bir gün geçirecegine adım gibi emindim ama saglık olsun bi daha orada olacagımı sanmıyorum cunku ben turkiyede hiç bir motor sporları organizasyonuna katılmama kararı aldım seneye yunanistanda yarışcam ama yarış tarihlerini federasyondan ogrenim yarısa kısa bi zaman kala sana haber veririm ssen ve cocukların icin cok guzel bi organizasyon olur cocukların takım ruhunun ne demek oldugunu anlarlar gozleriyle gorerek saglıcakla kal ablacıgım ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM.