Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yurtdışı Firmalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yurtdisi-firmalar/)
-   -   Mutfak akrilik tezgah firması istanbul (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yurtdisi-firmalar/627003-mutfak-akrilik-tezgah-firmasi-istanbul.html)

hgirua 09-11-2019 11:48 AM

Mutfak akrilik tezgah firması istanbul
 
Corian Tezgah Çok fazla renk ve desen seçeneğinin mevcut olması nedeniyle istenildiği gibi mekanlara dekor verilebilir. Mat ve parlak yüzeyler tercih edilebilir. Kirlendiğinde direkt müdahale etmenizi önerdiğimiz akrilik tezgahları ıslak bir bezle kolayca temizlersiniz. Tezgahınızı aşırı ısılardan korumalısınız. Kolay temizlenme ve bakteri üretmeme özellikleriyle sizi ve ailenizi korur.

Yüzlerce renk ve desen seçeneği ile mutfak ve banyolar için kullanışlı bir yüzey malzemesidir.En büyük özellikleri, cnc makinalarda işlenilebilir oluşu, pürüzsüz yüzeyi, çiziklere karşı dayanıklılığı, çiziklerin kolayca giderilebilir oluşu, hijyenikliğidir. Öyleki sağlık sektöründe yoğun olarak kullanılır.Tasarımlarda tercih edilen malzeme oluşunun en büyük sebebi esnekliği ve her türlü şekle sokulabilir olmasıdır.

Tasarınıza hayal gücü ve pratiklik katmak için, Corian eviyelerine ve süpürgeliklerine pürüzsüz bir şekilde uyum sağlayan etkileyici Corian mutfak tezgahları yaratın.

Corian solid yüzey ile, mutfak tasarımında dayanıklı güzellik ve değerli işlevselliği bir araya getiren, en üst düzey ifade özgürlüğünü elde edersiniz.

Corian akrilik tezgah, dayanıklı ve homojen yüzey malzemelerinden biri olarak karşımıza çıkar. Kolay tasarımı ve montaj rahatlığı nedeniyle en çok mutfaklarda tercih edilir. Mutfak tezgahlarında kullanılan akrilik, aynı zamanda tezgah ve üst dolapların arasında kalan duvar olan arkalık panelde ve evyelerde de kullanılır. Ek yerlerinin gözükmemesi nedeniyle ortama şıklık ve düzen katan akrilikler birleşim noktalarında kir ve mikrop da barındırmazlar.

Corian tezgah modelleri evlerde ve iş yerlerinde rahatlıkla kullanılır. Dayanıklı bir yüzey malzemesi olarak dikkat çeken corian tezgahlar mutfaklarda, lavabolarda, genel WC alanlarında, resepsiyon ve hastane bankolarında karşınıza çıkabilir.Modern mutfakların yeni adı, hayal gücünüzün tam karşılığı Corian ile şekillenir. Çünkü Corian esnek çözümler üretmemiz için kendini sizin hayallerinize, bizim hassas çizgilerimize bırakır. Tasarımın denge ile buluştuğu anda mucizelere dönüşür.

Corian Tezgah Nedir Fiyatları Modelleri Tamiri Renkleri Corian Tezgah Malzemesi İstanbul
0532 728 00 61
Haramidere sanayi sitesi G blok 314 Beylikdüzü İstanbul


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.