![]() |
Sensiz Olmaz Filmi Ziyaretçi Görüşleri * Sensiz Olmaz Filmi Ziyaretçi Görüşleri - MERWE YAĞLI 09.08.2006 19:11:00 U ALAM ANA HİÇ GÜZEL FİLM SEYRETTİREMEYECEKMİ?NESİNİ SEWER U FİLMLERİN ANLAMAAM EN YİNE GEORGE CLOONEY DE ISRARLIYIM (ALA SENİ DEŞİFRE ETTİM OHH EE) - çiğdem yağlı 10.06.2006 23:13:00 u film enim komedi kült filmim.. kaç defa seyrettim hatıramıyorum..ama filmi her seyrettiğimde adamlar sanki eniml konuşuyormuş gii geliyor..onların fetiş halleri,müzik manyaklıklarında,fanatikliklerinde kendimi görüyorum..ide otoüste ı filmin kitaını okuyan ir çocuk vardı..high fidelity..ingilizcesi yani[img]/images/smilies/smile.gif[/img] mehtapcusack 06.02.2006 21:09:00 john cusack in izlemediğim filmi kalmamıstır sanırım,oyuncu olarak cok asarılı ve u film onun zirveye cıktıgı roldür.tek kelimeyle mükemmel ir film,müzikler cok keyifli.izlemeyenler mutlaka izlesin,hayran kalıcaklardır. 8 urcu yalçın 19.09.2000 20:47:00 ence gayet hoş ir filmdi. Kahramanımızınm üzik dükkanını çok sevdim.Karakterler son derece iyi çizilmişti.Gidin, görün derim... Pushing Tin Komedi John Malkovich Olmak Komedi, Gizem Gözde Çift Komedi, Romantik Tesadüf Komedi, Romantik Aşkla Randevu Komedi, Romantik 1408 Korku, Gerilim Merhaa Dünyalı Drama, Komedi ullets Over roadway Komedi, Suç Kontrat Gerilim, Suç Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Sensiz Olmaz Filmi Kaynak: intersinema.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 PM. |