Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yoga (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yoga/)
-   -   Tibet Yogası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yoga/7089-tibet-yogasi.html)

aysegul_tirtil 28-12-2008 03:13 PM

ayyyy bütün sırtım tutulmus durumda kafamı geriye atamıyorum.topu topu 5 gündür düzenli tibet yogasının hareketlerini yapıyorum,ilk gün hareketleri cok rahat yapan ben 5.günde zorlanıyorum.yaşlı teyzeler gibi oldum.acaba hakeretlerden mi yoksa üşüttüm falan da suçu tibet yogasına mı atıyorum.yapan arkadaslardan ricam acaba böyle bir etki varmı.aaa hemen hareketleri cok yapmıstır demeyın sadece söylenildigi gibi 3 er kez yaptımy789

körebe 28-12-2008 07:07 PM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 97258)
ayyyy bütün sırtım tutulmus durumda kafamı geriye atamıyorum.topu topu 5 gündür düzenli tibet yogasının hareketlerini yapıyorum,ilk gün hareketleri cok rahat yapan ben 5.günde zorlanıyorum.yaşlı teyzeler gibi oldum.acaba hakeretlerden mi yoksa üşüttüm falan da suçu tibet yogasına mı atıyorum.yapan arkadaslardan ricam acaba böyle bir etki varmı.aaa hemen hareketleri cok yapmıstır demeyın sadece söylenildigi gibi 3 er kez yaptımy789

etkiler normal,bana da olmuştu.tibet yogası günlük hayatta fazla kullanmadığımız kasları çalıştırdığı için hareketler basit gibi gözükse de zorlayabiliyor.biraz sabret geçecektir.hatta ilerleyen zamanlarda hareketleri yapmadığın zaman bir yerlerin tutulabiliyor.geçmiş olsunactionsmile

aysegul_tirtil 28-12-2008 07:13 PM

Alıntı:

körebe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 97271)
etkiler normal,bana da olmuştu.tibet yogası günlük hayatta fazla kullanmadığımız kasları çalıştırdığı için hareketler basit gibi gözükse de zorlayabiliyor.biraz sabret geçecektir.hatta ilerleyen zamanlarda hareketleri yapmadığın zaman bir yerlerin tutulabiliyor.geçmiş olsunactionsmile

bende seni bekliyordum.cok agrı yaptı be körebe,sen şimdi bırakma devam et diyosun,valla yarından itibaren sayıyı 5 e cıkarmam lazım.bakalım umarım cabuk gecery789 iyi dilegin ve yardımın için sagol

01nisan 28-12-2008 10:28 PM

Ayşegül eğer vücut ısındıktan sonra yaparsan fazla ağrın olmaz. Sanırım hamsın. Başlamışken bırakma bencede. Bende de fiziksel ağrılardan çok, çakralar açılmaya başladığı için boğaz ağrısı, baş dönmesi falan oldu, genede pes etmedim. Bilgin olsun diye söyleyim, bende bu hareketlerin yan etkisi diye ilk 1o gün doktora gitmedim. Sonra baktım geçmiyor doktora gitmek zorunda kaldım. O yüzden eğer rahatsızlığın devam ederse, umarım olmaz önlemini al bence. Daha sonra ise bir ay gibi faydalarını görmeye başlarsın.

Bir şey daha söyleyecim, eğer birinci ayinde - kendi etrafında dönme- zorlanıyorsan ki beni en çok bu zorladı, şimdilik yapmayabilirsin. Kitapta öyle yazıyor. Kolay gelsin, sevgiler

aysegul_tirtil 28-12-2008 10:35 PM

Alıntı:

01nisan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 97296)
Ayşegül eğer vücut ısındıktan sonra yaparsan fazla ağrın olmaz. Sanırım hamsın. Başlamışken bırakma bencede. Bende de fiziksel ağrılardan çok, çakralar açılmaya başladığı için boğaz ağrısı, baş dönmesi falan oldu, genede pes etmedim. Bilgin olsun diye söyleyim, bende bu hareketlerin yan etkisi diye ilk 1o gün doktora gitmedim. Sonra baktım geçmiyor doktora gitmek zorunda kaldım. O yüzden eğer rahatsızlığın devam ederse, umarım olmaz önlemini al bence. Daha sonra ise bir ay gibi faydalarını görmeye başlarsın.

Bir şey daha söyleyecim, eğer birinci ayinde - kendi etrafında dönme- zorlanıyorsan ki beni en çok bu zorladı, şimdilik yapmayabilirsin. Kitapta öyle yazıyor. Kolay gelsin, sevgiler

y789 ayy o benim enkolay yaptıgım hareket bıraksalar semazen gibi dönerim hatta kendi kendime bu sayı az daha cok döneyim falan diyorum ben köprüde zorlanmaya basladım ki ilk basladıgımda cok rahat yapıyordum bence tamamen hamlıktan oldu cünkü geriye dogru zorlayınca kendimi boynum agrıdı ama söyledigin gibi bırakmaya niyetim yok.tesekkür ediyorum ilgin için.sevgilerkiss3

asya26 11-02-2009 02:42 PM

bu konudan gecenlerde bi arkadasım bahsetmisti, büyük amcası uzun bir süredir bu hareketlere devam ediyormus ve ciddi ciddi genç göründüğünü söyledi ilgimi cekmisti, bugun aklıma geldi bi arastırayım dedim.. Annemin bacak ağrıları var spor yaptığı dönemlerde ağrısı olmuyordu, bikac yıldır spordan cok uzak evde biseyler yapmaya calısıyor ama torunlarından fırsat bulamıyor maalesef.. Cok fazla vakit alıcak hareketler olmadığı icin bunu bende her sabah annemle birlikte yapmayı düşünüyorum yalnız biraz erken kalkmam gerekecek.thumbsanim

sibel80 11-02-2009 05:01 PM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 97258)

aynen benimde öyle oldu ilk haftamın 5. gününde sabah uyandığımda sırtım ve boynum tutulmuştu.müthiş ağrı çektim size yemin ederim 7 gün sağımdan soluma kafamı çevirerek dönemedim.kas gevşetici krem hap ve ağrı kesici ile 10 günde iyileştim.halbuki hergün 50 dk aerobik sonrası yapıyordum.yani ısınıp yapıyordum.şimdi hem çok istiyorum hem çok korkuyorum yapmaya.ne tavsiye edersiniz

aysegul_tirtil 11-02-2009 05:15 PM

Alıntı:

sibel80 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309187)
aynen benimde öyle oldu ilk haftamın 5. gününde sabah uyandığımda sırtım ve boynum tutulmuştu.müthiş ağrı çektim size yemin ederim 7 gün sağımdan soluma kafamı çevirerek dönemedim.kas gevşetici krem hap ve ağrı kesici ile 10 günde iyileştim.halbuki hergün 50 dk aerobik sonrası yapıyordum.yani ısınıp yapıyordum.şimdi hem çok istiyorum hem çok korkuyorum yapmaya.ne tavsiye edersiniz

tek bir tavsiyem olabilir yapmaya devam et cünkü benim agrılarım kayboldu gerci ara verip yeniden basladım bir süre önce yine agrı çektim ama inatla devam edersen geçiyor benim geçtiy789

sibel80 12-02-2009 12:16 PM

[QUOTE=aysegul_tirtil;309189]tek bir tavsiyem olabilir yapmaya devam et cünkü benim agrılarım kayboldu gerci ara verip yeniden basladım bir süre önce yine agrı çektim ama inatla devam edersen geçiyor benim geçtiy789[/QUOteşkkür ederim cevabınız için.siz hareketleri buradan öğrendiğiniz kadarıyla mı yaptınız yoksa kitabını aldınızmı.benacaba yanlış birşey zmi yaptım diye kitabını almak istiyorum

aysegul_tirtil 12-02-2009 12:19 PM

kitabı okumadım ama bence agrının sebebı hareketlerin günlük hayatta yapmadıgımız hareketler olusu zamanla geçecektir

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 AM.