![]() |
Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR serpil cancazım emeğin için teşekkürler açıkcası bilmediğimiz konularda daha dikatli olmamız gerekiyor diye düşünmekteyim allahın iismlerinde bile belli sayılarda ve beli isimlerin söylenmesi gerektini biliyorum rızık bolluğu için birbirine ters etki yapmayacak isimlrin söylendiği dikatte alındına göre anlamını bilmedim isimleri araştırmak ve ona göre söylemek gerekir yinede paylaşımın için teşekkürler Mütekebbir esmasının insanda maddi ve manevi yönden çok güçlü açılımları vardır.Zenginlik,saygınlık,izzet,refah ve bir çok yönden insanı yüceltir,arıtır ve insaların üzerinde güç ve otorite sahibi yapar... Jüpiter etkili bir esma dır.... aşk,cazibe,sevgi ve çekicilik El Vedud ve El Mukaddim okumanız tüm bunları sağlayacaktır.. El Mubdi El Muiyd esmaları nı beraber okuyabilir ya da El Muktedir de okuyabilirsiniz... bunun yanı sıra Ametist taşı beyin gücünü yükseltir hatta unutkanlığı da giderebilir.. -------------------- bunun yanı sıra birçok konularda esmanın sayı ve okunma şekileride vardır bildiklerimizin tekrar edilmesi bilmedimiz kelimelere yönelerek yarar derken zarar yönelmişliği olmasın demekteyim sevgiyle kaldık |
Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR İnternette yaptığım kısa bir araştırmada Bülent Kısa'nın büyücü ve satanist olduğu konusunda birçok yazı buldum,aman bu mantraları kullanmak konusunda iki kere düşünün derim... |
Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR bülent kısa büyücüdür ama asla satanist olmamıştır önceleri melami inancına sahipken daha sonrasında kendi kurduğu kblan tragna ekolune inanmıştır bu mantralarda o ekole ait üst boyut varlığı olan sakiden aldığı mantralardır ve bilinmeden yapılması sakıncalıdır... |
Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR bunları internette gezinirken bi sitede okumuştum ama korkumuştum uygulamaktan,cinlerle ilgili biyerdi yanlış hatırlamıyosamdusun2bide site adını hatırlayabilsemdunk56 |
Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR Kelimeler birer ses bileşkesi olduğundam belli bir titreşim yoğunluğu oluşturur. Tiyreşimler sistemli ve düzenli bir devamlılıkta (düzenli bir süreklilik) bir yol açar veya bir yol oluşturur.(bir sistem oluşturur) Fakat NİYET yani DUYGU YOĞUNLUĞU (İsteğin sürekliliğİ) asıl YÖNü belirler. Hiç anlamını bilmediğiniz veya sizin için anlam taşımayan bir ses bileşkesine yükleyeceğiniz herhangi bir NİYET (istek-dilek)sizin arzunuz doğrultusunda yol alacaktır. Sesleri birer taşıt Niyeti de taşınan ürün (malzeme ) gibi görebiliriz. Burada her malzemeye göre uygun taşıtlar olması ,malzemenin düzgün ve doğru bir şekilde ulaşması veya iletilmesi önem teşkil eder. 'Her işin başında NİYET önemlidir.'cümlesi Niyet eden kişinin varlığına işaret eder. |
Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR güzel bir paylaşım teşekkürler |
Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR Bu Tibetlilerin mantralarının aynısı Allah'ın 99 isminde de mevcut. Ödeme alamayan birine bais ismini söylemiştim. Daha ödeme almaya gitmeden parasını hazırlamışlar. Bais ismine pazar günü başlanmalı ve 21 gün hiç bırakmadan çekilmelidir. Günde çekilme sayısı 573' tür. Ne bir eksik ne bir fazla. İşin garip olan yanı, hafızayı güçlendirmek için alim isminin çekilmesi gerekir. Garip olan şudur ki, tibetliler de hafıza güçlendirmek için aim lafzını tekrar ederler. Ne kadar benziyor değilmi? Listenin tamamı bende mevcut. Mail yoluyla bana ulaşanlara listeyi göndereceğim. Yalnız bir şartım var. Listeyi göndermeden önce mailde söyleyeceğim. whitemor80@hotmail.com |
Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR Alıntı:
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM. |