Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yoga (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yoga/)
-   -   SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yoga/15040-saglik-ve-para-icin-mantralar.html)

cent 23-10-2009 06:14 PM

Cevap: SAĞLIK VE PARA İÇİN MANTRALAR

serpil cancazım emeğin için teşekkürler

açıkcası bilmediğimiz konularda daha dikatli olmamız gerekiyor diye düşünmekteyim allahın iismlerinde bile belli sayılarda ve beli isimlerin söylenmesi gerektini biliyorum rızık bolluğu için birbirine ters etki yapmayacak isimlrin söylendiği dikatte alındına göre anlamını bilmedim isimleri araştırmak ve ona göre söylemek gerekir yinede paylaşımın için teşekkürler

Mütekebbir esmasının insanda maddi ve manevi yönden çok güçlü açılımları vardır.Zenginlik,saygınlık,izzet,refah ve bir çok yönden insanı yüceltir,arıtır ve insaların üzerinde güç ve otorite sahibi yapar... Jüpiter etkili bir esma dır....

aşk,cazibe,sevgi ve çekicilik

El Vedud ve El Mukaddim okumanız tüm bunları sağlayacaktır..

El Mubdi El Muiyd esmaları nı beraber okuyabilir ya da El Muktedir de okuyabilirsiniz... bunun yanı sıra Ametist taşı beyin gücünü yükseltir hatta unutkanlığı da giderebilir..
--------------------

bunun yanı sıra birçok konularda esmanın sayı ve okunma şekileride vardır bildiklerimizin tekrar edilmesi bilmedimiz kelimelere yönelerek yarar derken zarar yönelmişliği olmasın demekteyim

sevgiyle kaldık

master8566 23-10-2009 10:47 PM

İnternette yaptığım kısa bir araştırmada Bülent Kısa'nın büyücü ve satanist olduğu konusunda birçok yazı buldum,aman bu mantraları kullanmak konusunda iki kere düşünün derim...

majisyen 27-10-2009 07:56 PM

bülent kısa büyücüdür ama asla satanist olmamıştır önceleri melami inancına sahipken daha sonrasında kendi kurduğu kblan tragna ekolune inanmıştır bu mantralarda o ekole ait üst boyut varlığı olan sakiden aldığı mantralardır ve bilinmeden yapılması sakıncalıdır...

gulumser 27-10-2009 08:27 PM

bunları internette gezinirken bi sitede okumuştum ama korkumuştum uygulamaktan,cinlerle ilgili biyerdi yanlış hatırlamıyosamdusun2bide site adını hatırlayabilsemdunk56

olsun 28-10-2009 08:05 AM

Kelimeler birer ses bileşkesi olduğundam belli bir titreşim yoğunluğu oluşturur.
Tiyreşimler sistemli ve düzenli bir devamlılıkta (düzenli bir süreklilik) bir yol açar veya bir yol oluşturur.(bir sistem oluşturur)
Fakat NİYET yani DUYGU YOĞUNLUĞU (İsteğin sürekliliğİ) asıl YÖNü belirler.
Hiç anlamını bilmediğiniz veya sizin için anlam taşımayan bir ses bileşkesine yükleyeceğiniz herhangi bir NİYET (istek-dilek)sizin arzunuz doğrultusunda yol alacaktır.
Sesleri birer taşıt Niyeti de taşınan ürün (malzeme ) gibi görebiliriz.
Burada her malzemeye göre uygun taşıtlar olması ,malzemenin düzgün ve doğru bir şekilde ulaşması veya iletilmesi önem teşkil eder.
'Her işin başında NİYET önemlidir.'cümlesi Niyet eden kişinin varlığına işaret eder.

aybükem 28-10-2009 10:35 AM

güzel bir paylaşım teşekkürler

morbeyaz 14-03-2010 12:18 PM

Bu Tibetlilerin mantralarının aynısı Allah'ın 99 isminde de mevcut. Ödeme alamayan birine bais ismini söylemiştim. Daha ödeme almaya gitmeden parasını hazırlamışlar. Bais ismine pazar günü başlanmalı ve 21 gün hiç bırakmadan çekilmelidir. Günde çekilme sayısı
573' tür. Ne bir eksik ne bir fazla. İşin garip olan yanı, hafızayı güçlendirmek için alim isminin çekilmesi gerekir. Garip olan şudur ki, tibetliler de hafıza güçlendirmek için aim lafzını tekrar ederler. Ne kadar benziyor değilmi?

Listenin tamamı bende mevcut. Mail yoluyla bana ulaşanlara listeyi göndereceğim. Yalnız bir şartım var. Listeyi göndermeden önce mailde söyleyeceğim.

whitemor80@hotmail.com

ceylan84lum 14-03-2010 01:08 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 89994)
Sağlik Ve Para Için Mantralar

--------------------------------------------------------------------------------

Şifa ve kişinin kendi dinçliği için yaptığı çalışmalar ile maddi
konular bu bölümde tasnif edilmiştir.
1 -
ATUSİN
"Aaatusiiin" şeklinde okunur. Bir hafta günde 100 defa
tekrarlanır. Gençlik, dinçlik, sağlamlık sağlamak için kullanılır.
2 -
BEKANUT
"Bekaaanut" şeklinde okunur. Uygulma süresi bir hafta 100
tekrardır. Maddi kısmet açmak, maddi kazanca açık olmak için
kullanılır.
3 -
KİNETUAN
"Kiii - neee - tuuu - an" şeklinde okunur. Bu mantra para ile
ilgilidir. Ayda bir defa, peşpeşe iki gün, günde 100 defa okunur.
Bu işlem her ay tekrarlanır. Para alınması gereken kimse ile
karşı karşıya gelince zihinden sessiz olarak 20 defa geçirilir.
Kişi ya da kişilerle her görüşmede de yapılabilir. Kinetuan,
zihinsel mantralardandır fakat tasarruf için yapılan aylık
çalışmalarda sesli ve nefes kontrolü ile yapılır.
4 -
ŞATEMUN
"Şaaatemun" şeklinde okunur. Bir hafta, günde yüz defa
uygulanır. Bu mantra şifa vermek, sağlık kazandırmak, fiziksel
dayanıklılık için kullanılır.

çok ilginç..yapalım mı yapmayalım mı şimdi..yapan arkadaşlar var mı ?

esen27 14-03-2010 02:11 PM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589628)
çok ilginç..yapalım mı yapmayalım mı şimdi..yapan arkadaşlar var mı ?

acaba bu mantraları kimler kullandı

ESOS 16-09-2010 04:47 PM

Alıntı:

esen27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589639)
acaba bu mantraları kimler kullandı

merhaba ben bu mantraları kullanıyorum ...fakat buda yine inancınıza bağlı inanarak yaparsanız faydasını görürsünüz...farklı şeyler yada kötü şeyler olacağı gibi bir düşünceniz varsa yapmayın ....bir çok şey yazmış arkadaşlar ama ben kendi inancım doğrultusunda olduğum için ne hissettiysem o oldu....teşekkürler...sevgiyle kalın.O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM.