![]() |
Cevap: DJ Janer ! [AnKetLi Music CluB] |
Cevap: DJ Janer ! [AnKetLi Music CluB] biraz canlı ve hareketli bir parçayla güne merhaba diyelim :P http://www.youtube.com/watch?v=SsFqAxyew28&ob=av3e |
Cevap: DJ Janer ! [AnKetLi Music CluB] Bence anket oluşturman çok mantıksız olmuş Caner. Çünkü tekrar düzenlediğin zaman oylar sıfırlanmıyor. Ve şuan hiç alakam olmayan şarkılardan birine oy kullanmış görünüyorum. Yani yenileceksen bu iyi bir yöntem değil. O zaman insanların ankete oy kullanması değil ne istediklerini yazması daha mantıklı. Ne alaka şimdi oy kullanmışım. Neye kullandığım belli değil. Çok çoookk saçma. |
Cevap: DJ Janer ! [AnKetLi Music CluB] Hıı ondan demek!Ben de geçen gün baktım,oy kullanmadığım şarkıya oy kullanmış görünüyordum.Anlamamıştım neden olduğunu:) |
Cevap: DJ Janer ! [AnKetLi Music CluB] Ya sonuçta ben şimdi oy kullanmış göründüğüm için istesem oy kullanamayacağım. Geri de alamadım. Aynı durum diğer kişiler için de geçerli. Ve sağlıklı bir sonuç vermeyeceği kanaatindeyim. Hayır sanki herkes oy vermek için yarışıyor. Bir de öyle komik bir durum var ortada. Ama olsun. y789 |
Cevap: DJ Janer ! [AnKetLi Music CluB] hııı anladım .. doğrudur o zaman madem anket yenilenmiyor .. bu arada o şarkıları bilmemek imkansız olsa gerek .. kendi dallarında en iyi grupların , şarkıcıların en gözde şarkıları . . neyse o zaman anketi kaldırıyorum :) |
Cevap: DJ Janer ! [Music CluB] |
Cevap: DJ Janer ! [AnKetLi Music CluB] Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:43 PM. |