Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Vizontele Filmi Çekim ilgileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/472103-vizontele-filmi-cekim-ilgileri.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:58 PM

Vizontele Filmi Çekim ilgileri
 
* Vizontele Filmi Çekim ilgileri















.

2.5 milyon dolar ütçesiyle şimdiye kadar çekilen Türk filmleri arasında en yüksek maliyetli film olma özelliği kazanan " Vizontele "nin çekimleri Van'ın Gevaş ilçesinde gerçekleştirildi. Film için kullanılan mekanlar ir ay süren çalışma sonucunda inşa edildi. u mekanlar arasında Yılmaz Erdoğan'ın canladırdığı Deli Emin'in evi, elediye aşkanının evi ve 250 kişilik ir açıkhava sineması ulunmaktaydı. unun yanı sıra mevcut dükkanların oyaları yeniden yapıldı.







Filmin kostüm aşaması için çok ayrıntılı ir hazırlık yapıldı. Üç aylık ir araştırma aşamasının ardından dört uçuk aylık yoğun ir çalışma içine girildi. Film için hazırlanan 200 çift ayakkaıdan 55 çifti 1970'li yıllara ait yüksek topuklu ayakkaılardan oluşuyordu. Kostümlerin hazırlanmasında kullanılan 2000 metre kumaştan ol paçalı erkek pantalonları, takım eliseler ve yöresel kadın kıyafetleri dikildi. Filmde ayrıca yöre halkından temin edilen, dönemin orijinal kadın kıyafetleri de kullanıldı.







Filmin saç ve makyaj çalışmaları Suzan Kardeş tarafından gerçekleştirildi. Makyajların çok özenle hazırlanması sonucunda çok yakın planlarda ile korkmadan çekim yapıldı.







" Vizontele "nin çekimlerinde kullanılan " Flyingcam " isimli kamera, Türkiye'de uzun metrajlı ir sinema filminde ilk kez kullanıldı. Filmin görüntülerinin doğal ışıkta çekilmiş gii görünmesi için yüksek asalı film ve kusursuz ışık kullanıldı.







Filmin post-prodüksiyon işlemlerinin tamamı Londra gerçekleştirildi.







(Çekim ilgileri: Worner ross Türkiye, iggcinema)Vizontele Tuua

Komedi, Drama



Vizontele Tuua

Komedi, Drama



Organize İşler

Komedi



O… Çocukları



The Net 2.0

Aksiyon, Gerilim



Sıcak



Yalanlar Üstüne

Dram





Afa: Vizontele Filmi Çekim ilgileri



Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.