Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Amerika'da Bulunan Recep Tayyip Erdoğan Hollywood Yıldızlarıyla İftar Açacak. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/472083-amerikada-bulunan-recep-tayyip-erdogan-hollywood-yildizlariyla-iftar-acacak.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:56 PM

Amerika'da Bulunan Recep Tayyip Erdoğan Hollywood Yıldızlarıyla İftar Açacak.
 
*



Başbakan Erdoğan, 28 Eylül Cuma akşamı New Yorkta katılacağı iftar yemeğinde, Amerikan iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü isimle bir araya gelecek.



Turkish Cultural Center (Türk Kültür Merkezi) adlı kuruluşun, 28 Eylül Cuma akşamı 'geleneksel dostluk yemeği' adıyla düzenlediği iftar yemeğine, birçok ünlü Amerikalı yıldız da davet edildi.



Geceye davet edilen Amerikalı yıldızlar arasında Jenniffer Lopez, Brad Pitt, Tim Robbins ve Robert De Niro da bulunuyor.



Yaklaşık bin kişinin katılacağı iftar yemeği, ünlü Waldorf Astoria otelinde yapılacak.



Turkish Cultural Center Direktörü Haldun Yavaş, Amerikan iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini düzenledikleri bu gecede buluşturmak üzere belirterek ‘Jenniffer Lopez, Brad Pitt, Tim Robbins ve Robert De Niro gibi bir çok ünlü Amerikalı starı davet ettik ancak hangilerinin katılıp katılmayacağı henüz belli olmadı' dedi.





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.