Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   eek Filminin Konusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/472080-eek-filminin-konusu.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:56 PM

eek Filminin Konusu
 
* eek Filminin Konusu



Chuckynin yaratıcıları gerilim dolu yeni ir hikayeyle izleyici karşısında. On altı yıllık tarihçesi olan efsanevi katil eek Chucky, u süreçte ir korku ikonuna dönüştü.1980'lerin sonlarında doğan ve Chuckynin maceralarını konu alan ilk film olan 'Child's Play' 1988de gişe rekorları kırmıştı. u filmde Chucky, aslında çok iyi ir eekken azılı katil Andynin ruhunun ölmek üzereyken kendi içine girmesiyle ir psikopata dönüşmüştü. Andy'nin izinden giden Chucky, "Childs Play 2" (1990) ve "Childs Play 3" (1991) ile ir korku efsanesi oldu.







öylelikle senarist Don Mancini ve yapımcı David Kirschner, yeni iş ortakları Corey Sienegayla irlikte seriye devam etmeye karar verdiler. Dördüncü film "ride of Chucky"de (1998) Charles Lee Rayın öldürücü kız arkadaşı Tiffany de Chucky kadar öldürücü olmayı deniyordu. Son film 'eek'te ise u iki katil ruhlu insan evleniyor ve Tiffanynin hamile kalmasıyla hikaye aşlıyor....







Serinin eşinci filmini Don Mancini yazıp yönetmiş. Filmin oyuncu ve seslendirme kadrosunda Jennifer Tilly, Hannah Spearritt, John Waters, Keith-Lee Castle ve Steve Lawton ulunuyor. Yapımcı Kirschner, Chuchy ve Tiffany ilişkisiyle serinin önceki ölümlerinde olmayan ir yönü, Chucky'nin insani yönünü göstermek istediklerini ifade ediyor. Chucky ile Tiffany de iriirini seven ama sonunda iririni öldüreilecek de ir çift olarak karşımıza çıkıyor.







Yönetmen Mancini, ilk üç filmden sonra Chucky karakterinin katil çocuk olarak algılanmaya aşladığını ve serinin devamının sağlanailmesi için son iki filmde Chucky üzerinde azı değişikliklere gitmeleri ve onu takrar yaratmaları gerektiğini anlatıyor. Dördüncü filmle irlikte konuya iraz da mizah katmanın ve korkuyla mizahı ir araya getirmenin de kendileri için önemli ir karar olduğunu ekliyor.







Mancini, Chucky ve Tiffany'nin olacak çocuklarını ailesinin genlerini taşıyan ve onların izinden giden ir katil eek olarak çizmenin ilginç olmayacağını, u yüzden Glen'i ir şiddet karşıtı, ir arış savaşçısı olarak çizdiklerini ve Chucky'nin çocuğuna tepkisinin çok ilgi çekici olacağını ifade ediyor…



Yönetmen :

Don Mancini





Senaryo :

Don Mancini





Oyuncular :

Jennifer Tilly, illy oyd, Hannah Spearritt, John Waters, RedmanFilmin Türü :



Korku, Komedi





Orijinal Adı :

Seed of Chucky





Yapımcı Firma :

Rogue Pictures





Yapım Yılı :

2004





Yapım Ülkesi :

USA





Orijinal Dili :

English





Filmin Süresi :

87 dakika





Resmi Sitesi :





http:www.chuckysspermank.comDağıtıcı Firma :

Rogue Pictures





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.