Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Ölüm izi Gözetliyor Filminin Konusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/472067-olum-izi-gozetliyor-filminin-konusu.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:55 PM

Ölüm izi Gözetliyor Filminin Konusu
 
* Ölüm izi Gözetliyor Filminin Konusu



"My Little Eye"da anlatılan olayda Reality Wecast adlı ir televizyon kanalı vardır. Üçü erkek ikisi kız eş genç ile anlaşma yaparak onları Kuzey Amerikada Nova Scotiada ulunan ıssız ir eve gönderirler. Altı ay oyunca dış dünyayla tüm ağları kopacaktır. Tüm hareketleri odalara ve koridorlara yerleştirilmiş kameralar aracılığıyla 24 saat internette canlı yayınlanacak o evden ayrılmamayı aşarmaları halinde 1 milyon dolarlık üyük ödülü paylaşma hakkını elde edeceklerdir.







Issız evdeki ilk günler çok da ilginç geçmez. Ancak zaman ilerledikçe irtakım tuhaf olaylar meydana gelir. Artık irisinin kendileriyle ölümcül ir oyun oynamakta olduğundan kuşkulanmaya aşlarlar. Evdeki gerilim oranı iyice artmıştır ama hiçirisinin fazla düşünecek gücü kalmamıştır.







Grup içinde aşlangıçta var olan uyum ve iyiniyet ortamı, ir yandan dondurucu hava koşulları, ir yandan yetersiz yiyecek stokları yüzünden hızla azalmaya aşlar. u arada programın organizatörleri de oş durmayıp yarışmacıların eyin sağlıklarıyla oynamaktadırlar. unlar arasında Emmanın yatağına kanlı ir çekiç ırakılması, yarışmacıların yiyecek stoğunun kesilmesi gii komplolar vardır.







Paranoya ve güvensizlik ortamı evi ir anda adeta alev gii sarar. Ancak Rex herkesi sükunetini korumaya çalışır ve unu "izimle oyun oynuyorlar" cümlesiyle dile getirir. Ayrıca u işte program organizatörlerinin de payı olaileceğini şu cümleleriyle dile getirir: "aşarmamızı istemiyorlar. Çünkü ize para ödemeye niyetleri yok."







Dannye çok sevdiği üyükaasının ölüm haerinin gelmesiyle oyun eklenmedik oyutlar kazanır. Cenaze törenine yetişeilmesi için evden hemen ayrılması gerekmektedir. Acaa u haer doğru mudur yoksa evden ir kişinin ayrılması ve oyunun itmesi için organizatörlerin yeni ir kandırmacası mıdır? Danny kendi hırslarıyla aşa çıkmaya çalışıp iç hesaplaşma yaşarken evdeki diğer dört kişi de evi terk etmemesi için ona sürekli askı yapmaktadır.







Gerilim ve kararsızlık ortamı hızla tırmanırken yarışmacılardan azılarının aklına ödüldeki kendi paylarını artırma çözümü de gelir. Aralarından ir tanesinin eksilmesi halinde unun doğal ir ölüm olması halinde kendi payları artailecektir. elki de cinayet?







Artık evde hiçir şey eskisi gii olmayacaktır.



Yönetmen :

Marc Evans





Senaryo :

David Hilton, James Watkins





Oyuncular :

Sean Cw Johnson, Jennifer Sky, Kris Lemche, Stephen O'Reilly, Laura ReganFilmin Türü :



Korku, Gerilim





Orijinal Adı :

My Little Eye





Yapımcı Firma :

0





Yapım Yılı :

2002





Yapım Ülkesi :

İngiltereADFransa Kanada





Orijinal Dili :

İngilizce





Filmin Süresi :

95 dakika





Resmi Sitesi : Dağıtıcı Firma :

UIP Filmcilik



Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.