Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Özpetek İtalyan Oscarlarına aday (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/472058-ozpetek-italyan-oscarlarina-aday.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:54 PM

Özpetek İtalyan Oscarlarına aday
 
*



'Saturno Contro' (Bir Ömür Yetmez) İtalya'da 6 dalda 'Gümüş Kurdele' sinema ödüllerine aday gösterildi.



Film Festivali'nin açılış filmi olarak gösterime giren 'Saturno Contro' (Bir Ömür Yetmez) İtalya'da 6 dalda 'Gümüş Kurdele' sinema ödüllerine aday gösterildi. Ferzan Özpetek 'yönetmen', Margherita Buy 'kadın oyuncu', Ambra Angiolini 'yardımcı kadın oyuncu', Ennio Fantastichini 'yardımcı erkek oyuncu' dalında aday gösterildi.



Film, senaryo ve Neffa'nın besteleyip söylediği 'Passion' isimli parçayla da şarkı dalında adaylar arasında yer aldı. Gümüş Kurdele Sinema Ödülleri için Nanni Moretti'nin 'Il Caimano' adlı eseri ile Giuseppe Tornatore'nin 'La Sconosciuta' adlı filmi 7'şer dalda adaylığa layık görüldüler. Marco Bellocchio'nun 'Il Regista dei Matrimoni'si 'Bir Ömür Yetmez' gibi 6 dalda adaylık elde etti. Ferzan Özpetek, 6 dalda adaylık için 'Çok sevinçliyim. Her filmim gibi 'Bir Ömür Yetmez' de ilgi gördü. Özellikle Ambra Angiolini ve Ennio Fantatischini için çok sevindim' dedi. Gümüş Kurdele Sinema ödülleri 23 Haziran'da Sicilya Adası'nın Taormina sahil kentindeki antik tiyatrosunda sahiplerini bulacak.





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.