Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Göldeki Hayalet Filminin Konusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/471998-goldeki-hayalet-filminin-konusu.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:49 PM

Göldeki Hayalet Filminin Konusu
 
* Göldeki Hayalet Filminin Konusu



undan tam 100 sene önce, Özel Hellestad Yatılı Okulundan üç öğrenci, ir çiftçi tarafından katledilmişlerdir. Çiftçi, cinayetleri işledikten sonra göle girip oğulur ama cesedi hiçir zaman ulunamaz. Yıllar geçtikçe, okulun öğrencileri u olayı "Göldeki Hayalet" adını vererek ir efsaneye dönüştürürler. Her sene aynı gün, çiftçinin ruhunun okula döndüğüne inanılır ve kutlamalar gerçekleşir.







Hellestadın ugünlerde atlatması gereken ir aşka trajedi daha vardır. Okulun öğrencilerinden Reecca, kendini çatıdan aşağıya ırakarak r etmiştir. Okul müdürü ise u olayı ve nedenlerini örtas etmeye çalışmaktadır. Çok önem verdikleri okul itiarının sarsılmasını istemez çünkü…







Sara, Göldeki Hayalet Efsanesi üzerine ir ödev hazırlamaktadır. Araştırmaları sırasında, çiftçinin öğrencileri öldürmeden önce, kızına tecavüz edildiğini öğrendiğini keşfeder. u olayda yer alan çocuklardan iri ise Weine soyadını taşımaktadır ve şu anda okulda öğrenim gören Mans Weinenin akraasıdır. Mansın aile üyeleri yıllardır Hellestadda eğitim görmüştür. Hala okulun en önemli destekçilerinden olan ailenin onurunu lekelediği gerekçesiyle, müdür Saradan araştırmasına son vermesini ister.







Gizemli olaylar iririni izler. ir öğrenci, arkasında hiçir iz ırakmadan ortadan kayolur. Sara, çoktan ölen Reecca tarafından yeni yazılmış ir mektup ulur. Okulun koridorlarında korkunç ir varlık dolaşmaktadır.



Yönetmen :

Mikael Håfström





Senaryo :

Mikael Håfström





Oyuncular :

Reecka Hemse, Jesper Salén, Jenny Ulving, Peter Eggers, Daniel LarssonFilmin Türü :



Korku, Gerilim





Orijinal Adı :

Strandvaskaren (Drowning Ghost)





Yapımcı Firma :

Greta Film A





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.