Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Jodie Foster, Croweu istemedi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/471926-jodie-foster-croweu-istemedi.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:41 PM

Jodie Foster, Croweu istemedi
 
*





Russell Crowe, Gladyatör filminde.





Foster, yöneteceği "Flora Plum" filminde bir sirk cambazını canlandıracak olan Oscarlı aktörün henüz tam olarak iyileşmediğini söyleyerek Croweu kadrodan çıkardığını açıkladı.



Ünlü aktör Russell Crowe, bundan böyle fiziksel gücünü göstereceği "Gladyatör" tarzındaki filmlere veda edecek gibi görünüyor. Croweun rol alacağı "Flora Plum" filminin yönetmeni, Oscarlı aktris Jodie Foster, geçen yıl ameliyat olduğu omzu ile kolunun iyileşmediği gerekçesiyle aktörün mukavelesini tek taraflı olarak feshetti.



Internetteki "imdb" sitesinin haberine göre, filmde bir sirk cambazı rolünü üstlenecek olan Croweun kadrodan çıkarılması, aktörün hâlâ iyileşmediğini ortaya çıkardı. İki yıl önce başlayan ve Croweun omzunun çıkması nedeniyle yarım kalan çekimlere ünlü aktör olmadan devam etme kararını alan Foster, "Filme yeniden başlıyoruz. Ama, Russell Crowe ile çalışmayacağız. Zorlu bir ameliyat geçirdi ve omzunda hâlâ çiviler var. Cambazlık yapmak bir yana, kolunu başına kadar bile kaldıramıyor" dedi. Bu kararının Crowe ile dostluklarını zedelememesini umduğunu dile getiren Foster, "Bence, o çok yetenekli bir aktör. Aynı zamanda da çok iyi bir insan. Her ne kadar ciddi bir işe girişince çok sinirli olsa da eğlenceli bir kişi" açıklamasında bulundu.





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.