Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Uluslararası Gençlik Film Yapım Atölyesine Katılmak İsteyen Öğrenciler Aranıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/471879-uluslararasi-genclik-film-yapim-atolyesine-katilmak-isteyen-ogrenciler-araniyor.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:37 PM

Uluslararası Gençlik Film Yapım Atölyesine Katılmak İsteyen Öğrenciler Aranıyor
 
*



Türkiyede ve Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleştirilecek olan film yapım atölyesine katılmak isteyen lise ve üniversite öğrencileri aranıyor. Proje başvuruları www.filmturkey.net adresinde öğrencilere açıldı ve son başvuru tarihi 17 Ekim 2008. Proje yöneticisi Nefin Dinç "Projeye şu ana kadar 450 kadar öğrenci başvurdu ama çok daha fazla öğrenciye ulaşmak ve bu projeyi bütün öğrencilere duyurmak istiyoruz. Başvuruları bitirmek için okulların açılmasını bekledik, öğrenciler bir an önce başvursun. Bu sinema projesi öğrenciler için tamamen ücretsiz." dedi.



18 ay sürecek olan bu proje sonucunda öğrenciler Türkiyedeki önemli sosyal konularda film çekme şansını elde edecekler. State University of New York at Fredonia ve Istanbuldaki Atlantik Film tarafından düzenlenen bu proje ile öğrenciler konulu film ve belgesel film türleri, senaryo yazımı, kamera, ses, ışık ve montaj teknikleri konularında eğitilecekler. Proje sonucunda öğrenciler kısa filmler çekecek, öğrencilerin bir kısmı 15 günlüğüne Amerika Birlesik Devletlerini ziyaret edecek ve filmlerini Amerikada ve Türkiyede film festivallerinde gösterecekler.



Proje kapsamında seçilen 6 şehir Edirne, Konya, Sivas, Artvin, Antakya ve Mardin.



Başvurular 15 Ağustos tarihinden itibaren www.filmturkey.net adresinden öğrencilere açıldı. Daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler Nefin Dinçe nefindinc@filmturkey.net adresinden ulaşabilirler.





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.