Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Cemal Şanın "AŞK ÜÇLEMESİ"nin Diğer İki Filminin Çekimleri Başlıyor. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/471866-cemal-sanin-ask-uclemesi-nin-diger-iki-filminin-cekimleri-basliyor.html)

Bluesky24 06-04-2010 06:36 PM

Cemal Şanın "AŞK ÜÇLEMESİ"nin Diğer İki Filminin Çekimleri Başlıyor.
 
*



Cemal Şanın dostları ve kendi olanaklarıyla çektiği "ZEYNEPİN SEKİZ GÜNÜ"nden sonra "AŞK ÜÇLEMESİ"nin diğer filmleri olan "ALİNİN SEKİZ GÜNÜ" ve "DİLBERİN SEKİZ GÜNÜ"nün çekimleri başlıyor.



Kalp, akıl ve ruh sözcükleri ile ilgili olan üç filmle birlikte "AŞK ÜÇLEMESİ" tamamlanmış olacak. Öncelikle çekimleri İstanbulda yapılacak olan "ALİNİN SEKİZ GÜNÜ" ile başlanacak. Daha sonra Cemal Şan hemen ardından Mardin ve Erzincanda "DİLBERİN SEKİZ GÜNÜ"ne başlayacak.



FıratTanış, Nesrin Cavadzade, Serdar Orçin, Begüm Birgören, Mustafa Üstündağ,Süleyman Atanısev, Necmettin Çobanoğlu ve Macit Sonkan" ın başrollerini paylaştıkları bu iki filmde Erkan Petekkaya, Bülent inal, Yavuz Bingöl ve Mahsun Kırmızıgülde konuk oyuncu olarak görev alacaklar.



Yalnızlık, çaresizlik, çıkışsızlık, öfke ve tutku temaları arasında dolaşacak olan "ALİNİN SEKİZ GÜNÜ" ve "DİLBERİN SEKİZ GÜNÜ" isimli filmlerin senaryo yazarı da Cemal Şan.





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.