![]() |
enim Adım Sam Filmi Ekii * enim Adım Sam Filmi Ekii Orijinal Adı I Am Sam Yönetmen Jessie Nelson Senaryo Kristine Johnson Jessie Nelson Oyuncu Sean Penn (Sam Dawson) Michelle Pfeiffer (Rita Harrison Williams) Dakota Fanning (Lucy Diamond Dawson) Dianne Wiest (Annie Cassell) Loretta Devine (Margaret Calgrove) Richard Schiff (Mr. Turner) Laura Dern (Randy Carpenter) rad Silverman (rad) Joseph Rosenerg (Joe) Stanley DeSantis (Roert) Görüntü Yönetmeni Elliot Davis Sanat Yönetmeni Erin Cochran Müzik John Powell Makyaj Alan D'Angerio Yapımcı Marshall Herskovitz Jessie Nelson Özel Efektler Ron olanowski Oyuncu Seçimi Mary Gail Artz arara Cohen Set Dekorasyonu Jennifer M. Gentile Garrett Lewis Yapımcı Firma New Line Cinema Yapım Yılı 2000 Yapım Ülkesi AD Filmin Süresi 132 dakika Filmin Resmi Sitesi Orijinal Dili İngilizce Vizyon Tarihi Adım Sam Drama, Senli enli Drama, Adım Sam Drama, Çevirmen Drama, Gerilim Carlito'nun Yolu Drama, Gerilim Kayıp, Aranıyor: Dera Winger elgesel Crossing Over Drama Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: enim Adım Sam Filmi Ekii Kaynak: intersinema.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 AM. |