Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yerli Filmler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/)
-   -   Kim tutar Özgü'yü! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerli-filmler/466884-kim-tutar-ozguyu.html)

Bluesky24 05-04-2010 10:56 AM

Kim tutar Özgü'yü!
 
Son bir senedir Polis, Beynelmilel, Mutluluk derken Axess reklamlarına sıçrayan, yetmezmiş gibi Koca Kafalar’ın sunuculuğunu üstlenen, Özgü Namal’ı görmediğimiz bir gün bile geçirmedik herhalde!



Son zamanlarda yüzünü eskitiyor şeklinde yapılan eleştirilere rağmen izleyicinin gönlünü çoktan fetheden Özgü, ailemizin kızı olmayı başardı bile…



Mutluluk’ta ki rolüyle Altın Portakal’dan En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ile dönen Özgü Namal yüzündeki gülümsemesini iyice büyüttü. Antalya’da bol bol enerji ve moral depolayan güzel yıldızı artık kimse durduramayacak galiba.



28 Aralık 1978 Üsküdar doğumlu olan Özgü, 1998 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla sahnelere adım attı.



1998 yılında "Affet Bizi Hocam" dizisiyle televizyonlara transfer oldu. Konservatuar eğitimi sırasında "Karete Can" , "Yeditepe İstanbul" gibi dizilerde oyunculuk yapmaya devam etti. 2000 yılında "Tiyatro Fora" adlı özel bir tiyatroda "Apaçık", "Tekrar Çal Sam", "Yan Etkili Konuşmalar" adlı oyunlarda, "Kerem", "Havada Bulut" adlı televizyon filmlerinde rol aldı.



2002 yılında Konservatuardan mezun oldu. Aynı yıl "Sır Çocukları" adlı filmde rol aldı. Bu filmle, 14. Ankara Film Festivalinde "Umut Vadeden Kadın Oyuncu" ödülünü aldı. 2004 yılında "Büyü" ve "Anlat İstanbul" filmlerinde rol aldı. Aynı yıl İstanbul Devlet Tiyatrosunda konuk oyuncu olarak "Taraf Tutmak" adlı oyunda rol aldı.



Ortaoyuncularda "Kiralık Oyun" adlı oyunda rol alan, "Kurtlar Vadisi" adlı dizisinde geniş kitleler tarafından tanınan ve sevilen, Özgü "Organize İşler" in ardından yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı Polis filminde Haluk Bilginer ile başrolü paylaştı. Ardından Beynelmilel ve Mutluluk filmlerinde başrolü kapan Özgü Namal tam anlamıyla hiçbir kalıba sığdıramadığı enerjisiyle bu yıl yeşilçamı salladı.



Siz bile okurken yoruldunuz değil mi, Özgü yorulmak nedir bilmiyor...



Özgü Namal şimdi ne yapacak merakla bekliyoruz? Tası tarağı toplayıp bir tatile mi çıkar yoksa hoplaya zıplaya yeni birkaç! film setine mi koşar derseniz ikinci ihtimalin daha yüksek olacağını düşünmekteyiz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:53 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.