Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   GÖKMENOĞLU KAROSER-FRİGO (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/336614-gokmenoglu-karoser-frigo.html)

bluemoon24 26-04-2009 02:17 PM

GÖKMENOĞLU KAROSER-FRİGO
 
GÖKMENOĞLU KAROSER-FRİGO





FİRMAMIZ 1976 DA BİR AİLE ŞİRKETİ OLARAK KURULMUŞTUR. MÜŞTERİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ DESTEK İLE BUGÜNLERE SAGLAM ADIMLARLA GELEN FİRMAMIZ GELECEKTE DE YENİLİKÇİ, GELİŞİME AYAKUYDURAN VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖNPLAN DA TUTARAK İLERLEMEK İSTEMEKTEDİR.





Genel Bilgiler





1976 tarihinde kurulan GÖKMENOĞLU KAROSER-FRİGO OTO KAROSER sektöründe faaliyet göstermektedir. 4 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 25 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.gokmenoglu.com.tr

GÖKMENOĞLU KAROSER ve FRİGO SANAYİ // BUCAK

Soğutmalı , izolasyonlu kasalar da, farklı duvar kalınlıklarına bağlı olarak, kullanım alanları yani taşınan yükler farklılaşır. İzolasyon malzemesi olarak, yaptığımız kasalardaen iyi izolasyon malzemelerinden biri olan POLİÜRETAN’ı kullanmaktayız. Frigo frig kasanın duvar kalınlıkları 40, 60, 80, 100 mm kalınlıklarında standart olup, bunların dışında ki kalınlıklar, özel istek olarak işlem görmektedir.Kasa dış kaplaması çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı CTP “Cam Takviyeli Polyester” olup aynı zamanda yardımcı izolasyon malzemesi olarak da kullanılmaktadır. Ana izolasyon malzemesi olarak kullanılan Poliüretanın ısı geçirme katsayısı diğer piyasada ki izolasyon malzemelerinden daha düşük olup, soğutma esnasında enerji tasarrufu sağlamaktadır. Taban döşeme malzemesi olarak, çürüme ve darbelere dayanıklı olan kaplamalı MDF kullanmaktayız. Kaynaklı ,perçinli ve yapıştırma bağlantılarla güçlendirilen kasa kafesi sayesinde kasamız uzun ömre sahiptir. B. Giris : 5 T. Giris : ...

- Firmalar

08.10.2008

Etiketler: karasör frigo kasa KAROSER


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.