![]() |
flaş elektronik flaş elektronik Merkezi Uydu Sistemleri Bar Disko Otel Ses Işık sistemleri kamera sistemleri Akiwa ses sistemleri Yetkili Servisi Asel yetkili servisi Adres : cihan cad .no 38 ist/k.çekmece.sefaköy inönü Tel :0212 693 35 06 cep:0538 624 45 96 MAİL: flaselektronik@windowslive.com Genel Bilgiler 2007 tarihinde kurulan flaş elektronik UYDU ANTEN sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 4 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.akiwa-aselyetkiliservis.azbuz.com/index.jsp Flaş Elektronic Akiwa ,Asel Yetkili Servisi Flaş Elektronic Akiwa ,Asel Yetkili Servisi / Flaş Elektronic Akiwa ,Asel Yetkili Servisi / Buradasınız: Azbuz -- Flaş Elektronic Akiwa ,Asel Yetkili Servisi 21 Kasım 2008, Cuma SİTE SAHİBİ 21 Seçiniz Busitede TümAzbuz`da SİTE ETİKETLERİ SİTE KATEGORİSİ GİRİŞ: E-posta: Şifre: Beni Hatırla - - - - ONLINE ÜYELER -- İSTATİSTİKLER Sayfa gösterimi Geçen Hafta: 0 Bu Hafta: 1 | | | © 2006 Azbuz. Her hakkı saklıdır. Blog tutmak ve site yapmak için Türkiye`de bir numara. | | | | | | | ... - Kapat - ANA SAYFA - Günlük - onur okan can - Şikayet Et - Bilgisayar, İnte, Teknoloji ve Oyun - Teknokolik - unuttum - Profil Sayfanız - Bu siteye üye ol - Yorumlarınız - Açılış sayfam yap - Tüm Üyeler - A Reklamları - Günlük - Flaş Elektronic Akiwa ,Asel Yetkili Servisi Ana Sayfa - Forumlar - RSS - Yardım - Ne Nedir? - Nasıl Yapılır? - Gizlilik - Üyelik Sözleşmesi - İletişim - Reklam - blog 13.09.2008 Etiketler: uydu merkezisistem montaj kamera |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM. |