![]() |
FPT LTD. FPT LTD. FPT Gıda İşleme Teknolojileri Ltd. Şti., gıda işleme sanayine kusursuz hizmet verebilmek için, uluslararası platformda köklü ve alanlarında uzman firmalarla çalışmayı ilke edinmiştir. FPT, su ürünleri işleme sanayine füme odaları, kılçık alma, pul alma, havalı bıçaklar, deri alma, dilimleme, iç alma, kafa kesme ve fileto makinaları ve komple işleme hatlarını TRIO-FTC SWEDEN (İsveç), SALMCO TECHNIK GMBH (Almanya), PISCES (Amerika), KROMA (Danimarka), FOODCO (İsveç) temsilcilikleriyle sunmaktadır. FPT, et işleme sanayi için, FOODCO (İsveç) firmasından füme odaları, pişirme, soğutma, havalandırma, çözme, fırınlama, buharlama, kızartma, kurutma, temizleme gibi birçok alanda makine ve ekipman ithal ederek, anahtar teslim tesis kurmaktadır. Genel Bilgiler 2005 tarihinde kurulan FPT LTD. BALIK VE SU ÜRÜNLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 5 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.fptltd.com FPTden balık işleme makinaları, et dilimleme makinaları, gıda işleme makinaları, bıçak çeşitleri, akuvakültür ekipmanları, balık alım satımı FPT HABERLER: FROSTS BIÇAK ÜRÜNLERİ BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİ VERİLECEKTİR... TRIO-FTC EL EKİPMANLARI İÇİN DEMO TALEP EDİNİZ.... FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALIK BIÇAK GIDA ET DİLİMLEME ALIM SATIM İŞLEME FPT BALI... - Balık İşleme Makinaları - Et Dilimleme Makinaları - Gıda İşleme Makinaları - Bıçak Çeşitleri - Akuakültür Ekipmanları - Balık Alım / Satımı - Anasayfa - Hakkımızda - Temsilciliklerimiz - Bize Ulaşın - r 10.11.2005 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 PM. |