![]() |
FRİG TRAVEL * FRİG TRAVELAtatürk C. N:49 Mc Donald's yakınında Doğan Apt. D:5 Sahrayıcedit M. , Kadıköy - İstanbul : (0216) 4784620, (0216) 4784624 wwwersin@frig.com.tr Sektör:Turizm ve Seyahat ŞirketleriŞirket kurucu ortaklarının eğitim ve ilaç sektörlerinde 20 yılı aşkın her kademesinde çalışmış olmaları nedeni ile özellikle eğitim ve ilaç firmalarına yönelik toplantı, organizasyon, yurt içi ve yurt dışı tatil konularında çözümler üretir. Kurulduğundan bu tarafa çalıştıkları şirketlerin yanı sıra çeşitli sektörlerdeki şirketlerle kurumsal müşteri hizmetlerine yönelik çalışmalarına devam etmektedirler. Adını kurucuların yaşadığı topraklardaki Frigya uygarlığından alan Frig Travel 5284 Nolu A grubu Türsab üyesi seyahat acentesidir. Kongre, seminer ve bayi toplantıları, yurt içi, yurt dışı tatil organizasyonlar, yurt içi yurt dışı uçak biletleri Ürün KategorileriTurizm ve Seyahat ŞirketleriAktivitebalayı seyahatibilet servisleridemir yolu bilet işlemlerieğitim seyahatigezi organizasyonlarıgrup seyahat organizasyonuiş gezileri tur operatörlerikonsolosluk vizeleriotel konaklamaseyahattatiltatil seyahatleriturturizm acenteleriuçak bilet işlemleriyurtdışında gezi düzenlenmesiServislergemi gezileriotobüs kiralamatransferFiyat ve Tarifeleren iyi fiyat Alışveriş MerkezleriBankalarİnternet KafelerOtopark ve GarajlarRestoranlarTaksi Durakları |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 AM. |