![]() |
FUAR TEKNİK TASARIM VE FUAR HİZMETLERİ FUAR TEKNİK TASARIM VE FUAR HİZMETLERİ TASARIM VE FUAR HİZMETLERİ Genel Bilgiler 2008 tarihinde kurulan FUAR TEKNİK TASARIM VE FUAR HİZMETLERİ FUARCILIK HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 5 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.fuarteknik.com KuŞkusuz günümüzde fuarlar vazgeçilmez tanıtım faaliyetleridir. Bu tanıtım faaliyetinin katılımcı için ne kadar etkili olacaĞını iyi bir fuar hazırlıĞı belirler. Fuar hazırlıĞı fuara katılmak kadar önemli bir unsurdur ve bu hazırlıĞının en önemli ayaĞı iyi bir fuar standının tasarlanması ve hazırlanmasıdır. On yılı aŞkın bir süredir çeŞitli fuaranizasyonlarının deĞiŞik aŞamalarında görev almıŞ deneyimli ve uzman ekibimiz, müŞterilerine stand tasarımları ve diĞer fuar hizmetleri konusunda hizmet vermektedir. Fuar katılımcısı müŞterilerimizin vizyonunu yansıtacak, ürünlerini en iyi Şekilde ziyaretçiye sunmasını saĞlayacak, etkili standların tasarlanması ve oluŞturulması birincil hedefimizdir. DoĞru ve etkili bir stand içinimle çalıŞın rakiplerinizden bir adım önde olun! Perpa Ticaret Merkezi B Blok K: 8 No: 1239 Okmeydanı / İstanbul Tel / Faks: +90 212 320 46 90Â* GSM:0532 698 12 53 â€"@fuarteknik... - fuarteknik 20.12.2008 Etiketler: Fuar Teknik Fuar Stand Fuar Standı Stand Tasarımı Stand |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM. |