![]() |
E.B.S.Yazılım E.B.S.Yazılım E.B.S.Yazılım, Muhtarlık Programı,cari,Borc alacak programalrı, veterinerlik programı Kasa Proğramı, Kurs Dershane programları , Kimlik bildirim programı, hal müdürlük programı ve özel yazılımlar. Genel Bilgiler 2003 tarihinde kurulan E.B.S.Yazılım BİLGİSAYAR YAZILIM HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 4 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.ebsyazilim.com E.B.S Yazılım- Muhtarlık , Cari , Veteriner , Kimlik Bildirim , Hal , Hafriyat , Stok , Kurs , Çek , Senet ... E.B.S. Yazılım muhtarlık , üye takip ,ÜYE TAKİP , ÜYE PROGRAMI , cari ,stok, fatura , kimlik bildirim , otel , veterinerlik , hal ,adres etiket, barcod programları 2008-01-01 E.B.S. Cari 1.0.8 çıktı ! 2007-11-27 E.B.S.Kurs Asistan 3.3.1 Sürümü Çikti 2007-02-14 E.B.S. Muhtar 8 çıktı ! 2007-02-14 E.B.S. Hal Müdürlük çıktı ! 2007-02-14 E.B.S. Cari Byte Şubat 2007 Sayısında ! 2007-02-14 Web sayfamız güncellenmiştir.! » » » » » » » » » » » » » » » Türkiye genelinde bölge bayiliği, bayilik, satış temsilcilikleri verilecektir.Detaylı bilgi için Özel çözüm istekleriniz için, lütfene yazın... Çözüm isteği için Arkadaşınıza web sitemizi önerebilirsiniz... Tavsiye için E.B.S. CARİ HESAP TAKİP Windows Tümü Version :1.0.8 Güncelleme Tarihi :01.01.2008 Programa giriş Kullanıcı adı: 1 şifresi : 1 E.B.S. Cari Hesap Takip Programı, firmaların kolay ve pratik bir şekilde borç ve alacaklarını takip etmesini sağlayacak bir programdır. İhtiyacınız olan her türlü cari işlemi rahatl&... - Ana Sayfa - Programlarımız - Haberler - Sipariş - Destek - Referanslar - Projelerimiz - Nasıl Satın Alabilirim ? - Sıkça Sorulan Sorular - İnsan Kaynakları - Bayilik Şartları - İletişim Formu - Sorun Bildirim Formu - Bayilik Formu - Banka Hesap Numaramız - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - Deneme Sürümünü İndirin. - Detay için tıklayınız. - » Nasıl yükleyeceğim ? - » Tavsiye Et - » Öneri Ekle - » Programla ilgili sorunlarınızı iletin - » Programı satın almak istiyorum - » İletişim Formu - ANA SAYFA - DESTEK - SİPARİŞ - HABERLER - REFERANS - S.S.S 25.02.2008 Etiketler: muhtarlık programı cari borç alacak proğramı veteriner |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 AM. |