![]() |
Erkoz Yazılım Erkoz Yazılım Her türlü ticari ve özel programlar hazırlanır.Web sitesi tasarlanır. Genel Bilgiler 2000 tarihinde kurulan Erkoz Yazılım BİLGİSAYAR YAZILIM HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 3 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.erkozyazilim.com Erkoz Yazilim ve Tasarım Hizmetleri Ticari ekonomik her türlü program erkozyazilim, erkozyazılım Siz İsteyin Biz Yapalım. Kişiye Özel Her Türlü Ticari Program En Kısa Zamanda En Uygun Fiyata Erkoz Yazılım 2000 yılından bu yana sektöründe faliyet göstermekte Sizlere ticari çözümler üretmektedir YENİ PROGRAMIMIZ TAMAMLANMIŞTIR Portföyümüzdeki Örnek Programlarımız, Yükleyin ve Kurun... Kurulumdan sonra programlar sisteminizde çalışmıyorsa Runtime Modülünü indirip Kurun. TEKNOLOJİ ÖMRÜ UZATIR Zaman satın alınamayan bir nesneyse ve paha biçilemeyecek kadar kıymetliyse, zamanınızı boşa harcamayın. Bir saatte yapacağınız işi bir dakikada, günlerce sürebilecek işi bir kaç dakikada yapmak istemiyormusunuz. İşte size zaman satıyoruz, ömür satıyoruz, hemde çok ucuza. Bilgisayar kullanmayı bilmiyormusunuz? Korkmayın, bir kaç saatte dilediğiniz programı öğrenebilirsiniz. Bir hafta sonra ise yaşamak için o kadar çok vaktiniz olacak ki... oto servis programı, teknik servis programı, alım satım ve stok yim programı, üretim imalat ve maliyet yimi, hasta takip, etf, apar... - 2009 ERKOZ TİCARİ ENTEGRE - 2009 ÜRETİM İMALAT MALİYET YÖNETİMİ TAMAMLANMIŞTIR - erdalkozal5@hotmail - erdal@erkozyazilim 28.09.2006 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 AM. |