Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   ESTE POINT ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/311437-este-point-estetik-ve-guzellik-merkezi.html)

bluemoon24 13-04-2009 06:45 PM

ESTE POINT ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ
 
* ESTE POINT ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİKurudere S. N:1 Rauf Tokgöz İş Mrk. K:3, D:8 Namık Kemal M. , Ümraniye - İstanbul :

(0216) 3289610 :

(0216) 5238137 wwwinfo@estepoint.com Sektör:Güzellik SalonlarıEste Point sizin gerçek güzellik sırdaşınız. Hizmetlerimiz cilt bakımı, medikal cilt bakımı, leke tedavisi (doğum lekesi, güneş lekesi), akne lekesi, akne tedavisi, şeker kürü, aha bakımları, anti-aging, lazer (lazer epilasyon, anti-aging, akne, leke), karboksit terapi (selülit, bölgesel kilo verme, doku çatlağı, cilt gençleştirme), vücut bakımları, botox, dolgu, vakum terapi, kalıcı makyaj, oksijen terapi.



İyiliğinizi, sağlığınızı, güzelliğinizi ve dolayısıyla hayatı mutlulukla yeniden keşfetmeniz için Este Point her zaman hizmetinizde.

Ürün KategorileriGüzellik SalonlarıAktiviteestetik bakım merkezleriestetikçigüzellik merkezlerikalıcı makyajmakyajServislervücut peeling'iEstetikselülite karşı masajvücut bakımıyüz bakımıyüz bakımı ve makyajyüz peelıng'iyüz temizliğizayıflama masajı Kuaförler (Erkek)Kuaförler (Kadın)Parfümeri ve KozmetikSaç Tedavi MerkezleriSpor Salonları ve Tesisleri


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.