![]() |
ESTEA GÜZELLİK SALONU * ESTEA GÜZELLİK SALONUAlemdağ C. Yeşil S. N:79 Ümraniye Son Durak D:1 Atatürk M. , Ümraniye - İstanbul : (0216) 5230857, (0532) 7621827 Estea Güzellikpaylan_1888@hotmail.com Sektör:Güzellik Salonları1978 doğumlu olup, mesleğe 13 yaşında Moda'da başladım. 5 yıl çalışıp daha sonra hedeflerimi büyütüp Etiler'e geçtim. Etiler'de 3 yıl çalışıp mesleğimi ilerletip Anadolu Hisarı'na dükkan işletmeciliğine geçtim. 4 yıl dükkan işlettikten sonra nizam kuaförlerinin ortaklığını aldım. 7 yıl bu salonlarda devam ettim ve 7 yılın sonunda sayın ortağım Ayhan Özol ile birlikte Estea Kuaför ve Güzellik Merkezini kurdum. Kaliteli hizmet ve güleryüzlü tecrübeli ekibimizle Ümraniye'nin en kaliteli salonunu işletmekteyiz. 20 kişilik ekibimizle hizmet vermek için sizleri bekliyoruz.Ürün KategorileriGüzellik Salonları Kuaförler (Kadın)Aktivitebayan kuaförüdüzeltmegelin başıkalıcı olmayan makyajkesimkesim ve mizanplikişiye özel kesimmakyajpermasaç renginin açılmasısaç şekilerisaç uzatma işlemlerisaçların yarı kalıcı boyanmasıÜrünlersaç ürünleriÇevre ve Kamu Alanıklimalı ortamlarServislergelin makyajlarıkalıcı makyajmanikürpedikürsolaryumGenel BilgiEk Bilgiler: Hafta içi: 07:30 - 21:00 - Pazar: 08:00 - 20:00 Tesettürlü bayanlara hizmetimiz vardır. Güzellik SalonlarıKuaförler (Erkek)Parfümeri ve KozmetikSaç Tedavi MerkezleriSpor Salonları ve Tesisleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 AM. |