![]() |
EWPYAZILIM EWPYAZILIM Firamamız 1993 yılından beri adanada faaliyet göstermektedir.Eko paket ve eko okul adı ile paisaya sürdüğümüz iki adet ürünümüz tasarımı ve fiatı ile rakipsizdir.Paketlerimizin ortak özelliği 1 adet gerçek domain 50 mb alan 10 mail adresidir eko okul MEB bakanlığı satandartlarına uygundur paket içeriği 1 adet şifre zarfı 1 adet eğitim cd si paketi aldığınızda şifre zarfındaki talimatları uygulayarak domaininizi alıp sitenizi 5 dakikada aktif hale getirerek eğitim cd sindeki talimatları uygulayarak sitenizi hemen güncellemeye başlayabilirsiniz yönetim panelinden banner dahil herşeyi çok kolay bir şekilde güncelleyebilir yeni menüler oluşturebilir 50 mb aşmamak şartıyla istedidiğiniz kadar resim ve belge ekleyebilirsiniz.Bu paketler haricinde hazır paket olarak yerel gazete,cep telofoncular için,otogaleriler için,emlakcılar için dernek,vakıf ve kamu kurumları içinde hazır paketlerimiz bulunmaktadır.eko paketlerin fiatı 99.00 ytl+kdv diğer hazır paketlerimiz ise 220.00 ytl+kdv dir sitenizi güncellemek için artık kimseye ihtiyacınız yok paketlerimiz yönetim panellinden kolaylıla yönetilebilir özelliklere sahip olduğundan kolayca istediğiniz an güncelemeleri kendiniz yapabilirsiniz.ayrıca firmamız uygun fiyatlarla özel tasarımda yapmaktadır Not: Türkiya geneline bayilikler verilecektir ... Adres: kocavezir işmerkezi İŞGEM kat1 no 9 adana 01070 Firma Yetkilisi: Ali Kaya Telefon: 03223651152 Fax: 0322 3651073 cep: 0536 3600454 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 AM. |