![]() |
DESENNAKIŞ ÜRETİM TİC. LTD. ŞTİ. DESENNAKIŞ ÜRETİM TİC. LTD. ŞTİ. 1990 Yılında kurulan DEKAT BİLGİSAYAR VE TEKSTİL TASARIMLARI LTD. ŞTİ. bilgisayar sektöründe başladığı faaliyetini tekstil sektörüne de taşımıştır. Bilgisayar sektöründe tanınmış markaların bayiliği sürerken tekstil sektöründe de, Adomest marka tekstil makinelerini siz dostlarının kullanımına sunmaktadır. Tang Nakış Makineleri Türkiye Distiribütörü Keywords: dekat, desen, nakış makinesi, nakış makinası, tekstil, lazer, boncuk, süzene, pul, payet, lase, taş yapıştırma, hologram, ultrasonik, inci rivet, dantel, desennakış desen nakış, rcm serisi boncuk, süzene, desen, nakış, tekstil, textil, aksesuar, broş, düğme, pul, payet, hologram, ultrasonik, ultrasonic, lazer, inci Genel Bilgiler 1990 tarihinde kurulan DESENNAKIŞ ÜRETİM TİC. LTD. ŞTİ. sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 75 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.desennakis.com.tr DESEN NAKIŞ - Lazer, Taş, broş, düğme, pul payet Nakış işleme, Lazer Kesim, Taş Yapıştırma, İnci-Rivet trok çakma, broş, aksesuar, hologram, kombine, aplike, süzene, kordone dekat, desen nakış, tekstil, aksesuar, boncuk, taş, hologram, nakis makinasi, lazer kesim ve aşındırma, inci rivet trok, makine, broş , , desen, , tekstil, textil, aksesuar, , düğme, , , hologram, , ultrasonic, , , dekat, desen nakış, tekstil, aksesuar, boncuk, taş, hologram, lazer kesim ve aşındırma, inci rivet trok, makine, transfer baskı, çeyiz, , ... - boncuk - süzene - nakış - broş - pul - payet - ultrasonik - lazer - inci - tang nakis makinasi, - nakışlı şerit - kordone 06.08.2006 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 AM. |