![]() |
doğan çelik okul araç ve gereçleri-kreş mobilyaları san.tic.pz. doğan çelik okul araç ve gereçleri-kreş mobilyaları san.tic.pz. 1994 yılında Kayseri`de faaliyete başlayan firmamız okul araç ve gereçleri, kreş mobilyaları alanında 300 ün zerinde ürünleri ile; daha modern,daha ferah, kolay kullanışlı alanlar oluşturarak sizlere hizmet etmektedir. Genel Bilgiler 1994 tarihinde kurulan doğan çelik okul araç ve gereçleri-kreş mobilyaları san.tic.pz. DERSANE VE KURSLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 1 Memur, 15 İşçi olmak üzere firmanın toplam 18 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.okulgerec.com Doğan Çelik Eşya ve Eğitim Gereçleri, Okul Sırası, Eğitim Araçları, Okul Sıraları, Okul Yazı Tahtaları Doğan Çelik Eşya ve Eğitim Araç Ve Gereçleri Sanayi dolapları, test dolapları, kütüphane dolaları, öğretmen dolapları, sınıf öğretmeni dolapları, çift kapaklı raflı dolaplar, 2 raflı dolaplar, 2 kapaklı raflı dolaplar, 4 kapaklı dolaplar, öğretmen masaları, kütüphane masaları, ö Ürünlerimizin teknik özellikleri hakkında detaylı bilgi içinimle irtibata geçiniz ... 08.06.2008 Etiketler: sıra-tenismasası banko-kreşmobilyası anfi-sınıfdolabı öğretmendolabı-plastikzemin kaplama sandalye-masa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM. |