![]() |
DoraHost Web Hosting DoraHost Web Hosting DoraHost hizmetlerinde koşulsuz müşteri memnuniyeti ve kalite politikasını uygulamaktadır. Müşteri ihtiyaçlarına uygun, doğru ve ekonomik çözümler DoraHostda. Genel Bilgiler 2004 tarihinde kurulan DoraHost Web Hosting Bilgisayar ve Teknoloji sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 7 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.dorahost.com DORAHOST | Alan adı tescil - Web hosting - Sunucu barındırma - Kiralık Sunucu DORAHOST Webhosting Reseller Dedicated Kiralık Sunucu DORAHOST | Alan adı tescil - Web hosting - Sunucu barındırma - Kiralık Sunucu DORAHOST | Alan adı tescil - Web hosting - Sunucu barındırma - Kiralık Sunucu webhositng, hosting, reseller, dedicated kiralık sunucu, server .tr .us .eu .tr .tr .web.tr .gen.tr .tr .tr .tr .k12.tr .tel.tr .name.tr Ücretsiz Servisler IP adresi kaydı Network izleme Firewall Kullanıcıya özel DNS kaydı Web analiz Backup Antivirus Spam filtresi Ücretsiz kontrol paneli $ USD 1.7038 Gelişmiş alan adı ulama Ücretsiz kontrol paneli Ücretsiz servisler 50 Adet E-Mail 5 GB Aylık Trafik 1000 MB E-Mail Alanı Ücretsiz Spam Filtresi Yıllık $9.99 `dan başlayan fiyatlar Aylık $2.99 `dan başlayan fiyatlar Yıllık $86.90 `dan başlayan fiyatlar Barındırma/Kiralama seçenekleri %99.8 uptime Band genişliği garantisi İntee 100 Mbps bağlantı Sunucu istatistikleri Kurumsal müşteri temsilcisi %99 tarayıcılar ile uyumluluk 128 bit kök sertifikası Geotrust güvencesi Belgesiz kurulum Teknik destek Kurumsal inte ağı Güvenli intr uygulamaları Uzaktan erişim imkanı Güvenli bilgi paylaşımı | | ... - Üye ol - Üye girişi - Üye ol - Şifremi unuttum - Sözleşmeyi Okudum - Üye girişi - Şifremi unuttum - Anasayfa - Müşteri İşlemleri - S.S.S. - İletişim - Whois usu - Alan Adı Tescil - Web Hosting 50 MB Web Alanı 5 GB Aylık Trafik 10 Adet E-Mail E-Mail Hosting - Bilgi için... - Bilgi için... - Bilgi için... - Sunucu Barındırma - SSL - VPN - Bilgi için... - Bilgi için... - Bilgi için... - Hizmet Sözleşmesi - Geri Ödeme Koşulları - Gizlilik İlkeleri 28.04.2008 Etiketler: Web Hosting kiralik sunucu alan adi reseller server barindirma |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM. |