![]() |
DOST YALITIM & MUHENDISLIK DOST YALITIM & MUHENDISLIK DOST YALITIM & MUHENDISLIK , 2005 yılının Şubat ayında kendine bir sektör edinmiş, yapı ve tesisat yalıtım malzemelerinin, yardımcı aksesuar ürünlerinin piyasaya sürümünü sağlamak amacı ile faaliyete geçmiş bir firmadır. DOST YALITIM & MUHENDISLIGIN MISYONU , Genişleyen müşteri portföyüne karşın uzman ve müşteri odaklı bir çalışma ile hatasız ve uygun yalıtım malzemelerini sunarak, müşteri memnuniyetini arttırmak, aynı zamanda hızlı hizmet sunumunu sağlamaktır. DOST YALITIM & MUHENDISLIGIN VIZYONU , Değişimi yakından takip eden, uzman ve mutlu çalışma ile ucuz ve kaliteli alternatifli ürünler sunarak sektördeki öncü firmalar arasında yer almaktır. URUN GAMIMIZ ICERISINDE , Yapı Yalıtımında Kullanılan , Sıva Fileleri , Mantolama Dübelleri, Al. Köşe Profilleri, Fileli Köşe Profilleri, Nefes Alan Su Yalıtım Örtüleri ( Nem Bariyeri ), Geotekstil Keçeler. Tesisat Yalıtımında Kullanılan , Al. Folyo Bant ( Düz – Takviyeli ), PVC Yalıtım Bantları, İzolasyon Çivileri, Havalandırma Sistemleri Aksesuarları . PAYLASTIGIMIZ DEGERLER , * Dürüstlük * Karşılıklı güven * İşini en iyi şekilde yapmak * Müşteri odaklılık * Yardımlaşma * Şirkete kişiye ve işe saygı SONUÇ OLARAK, AMACIMIZ SATISLA BITMEYEN DOSTLUK... Saygılarımla Korhan KABAROGLU Mak.Müh. ... Adres: YEŞİLBAĞLAR MAH. SAKARYA CAD. TUNALI SOK. NO : 7 KARTAL istanbul Firma Yetkilisi: KORHAN KABAROĞLU Telefon: 0 216 517 67 00 Fax: 0 216 517 67 00 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 PM. |