![]() |
EFE MADENCİLİK-NEDİM BASKINER EFE MADENCİLİK-NEDİM BASKINER Maden dairesinde yapılabilecek tüm ruhsat alımları ve takibi,Teknik Nezaretçilik,Saha alım ve satışları,Danışmanlık hizmetleri,İşletmeProjesi,Arama Faaliyet Raporları vs. firmamız tarafından yapılmaktadır. Genel Bilgiler 2000 tarihinde kurulan EFE MADENCİLİK-NEDİM BASKINER Muhtelif Hizmetler sektöründe faaliyet göstermektedir. 1 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 4 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.efemadencilik.com Efe Madencilik Mühendislik Müşavirlik - Ana Sayfa Efe Madencilik Mühendislik Müşavirlik | Tel:0312.215 35 40 - Fax:0212.222 80 12 Adres:Mertler Sok. 45/8 Beştepe Ankara / GSM, ÇED, Orman İzinleri, Haritacılık, Madencilik, Mühendislik, Müşavirlik / ::Ana Sayfa Efe Madencilik Mühendislik Müşavirlik Başlıca faaliyetlerimiz; Ruhsatlı Maden ve Mermer Sahalarının Alımı Ve Satımında Aracılık Hizmetleri, 1., 2., 3., 4., Ve 5. Grubu Ruhsatlarının Arama, İşletme Faaliyet Raporlarının Hazırlanması, Terk Raporlarının Hazırlanması, Temdit Projelerinin Hazırlanması Rödövans Anlaşmalarının Hazırlanması, Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nde Ruhsat Takip İşlemleridir. Duyuru 31.03.2008 Tarihinde web sitemiz yayına başlamıştır. Link Değişimi Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz linkleri Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin. adresimize iletin. Linkler sayfamız en kısa zamanda açılacaktır. Üye Girişi Kullanıcı Adı Parola Beni Hatırla Hesabınız yokmu? Copyright © 2007 - 2008 Efe Madencilik Mühendislik Müşavirlik. Powered by ... - Skip to content - Hakkımızda - Faaliyetlerimiz - Satılık Sahalar - ulamalar - Satılık Granit - İletişim Formu - ` ); document.write( addy62255 ); document.write( `` ); //-- Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin. adresimize iletin. Linkler sayfamız en kısa zamanda açılacaktır. Üye Girişi Kullanıcı Adı Parola Beni Hatırla Kayıp Parola? - Kayıt olun - Hakkımızda - Faaliyetlerimiz - Satılık Sahalar - ulamalar - Satılık Granit - İletişim Formu - Dreams Design - Ana Sayfa 19.03.2008 Etiketler: Maden Dairesi ruhsat takipleri Teknik nezaretçilik İşletme Projesi Maden sahası alım ve satım Danışmanlık hizmeti |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 PM. |