![]() |
EGE GAYRİMENKUL * EGE GAYRİMENKULBağdat C. Çamlık S. N:17/6 63 Taksi Durağı Yakınında Güran Apt. Küçükyalı M. , Bostancı, Maltepe - İstanbul : (0216) 3662450, (0216) 3662451 : (0216) 3662552 wwwveyseltasdelen@gmail.com Sektör:EmlakçılarEge Gayrimenkul Küçükyalı, Altıntepe, İdealtepe, Bostancı'daki gayrimenkulleriniz güvenebileceğiniz uzman kadromuz tarafından süratle değerlendirilir. Fazla söze gerek yok, gelin farkımızı yaşayın. EGE GAYRİMENKUL, İstanbul Küçükyalı'daki ofisinde, gayrimenkul (daire, bina, arsa, işyeri, yazlık, müstakil ev, villa, yalı) alım satım, kiralama ve danışmanlık konularında profesyonel hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Küçükyalı, Altıntepe, İdealtepe, Bostancı'daki gayrimenkulleriniz güvenebileceğiniz uzman kadromuz tarafından süratle değerlendirilir. Fazla söze gerek yok , gelin farkımızı yaşayın... Ürün KategorileriEmlakçılarAktivitealan kiralamaalım satım ortağıalış satış işlemleriarazi alım -satım işleribina kiralamabüro kiralanmasıemlak ilanlarıgayrımenkul alımı ve satımıgayrimenkul hizmetlerikarşılıklı anlaşma yardımımağaza kiralamaticari alım -satım işlerivilla alım -satım işleriÜrünlerçatı katlarıüç odalıvillalarÇevre ve Kamu Alanıklimalı ortamlarServislerdaire kiralamaekspertizFaaliyet Zamanıbütün sene açık Alarm SistemleriAydınlatmaEv Tekstiliİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 AM. |