![]() |
İNTER TEKNO Bilişim Hizmetleri Bilgisayar Yazılım Kategori : Genel Firma Adı : İNTER TEKNO Bilişim Hizmetleri Firma Resim : Açıklama : İNTER TEKNO Bilişim Hizmetleri İNTER TEKNO Bilişim Hizmetleri , 2008 yılında kurulmuş olup , insan kaynaklarına verilen önem , yüksek eğitimli çalışanlar ve müşteriye ilişkilerinde gösterilen hassasiyet , geçen kısa süre içerisinde onlarca kurumsal bakım anlaşmalı müşteri portföyüyle , kendine pazar payı oluşturmuştur. Müşteri portföyünün geniş olması , sayesinde oluşturduğumuz bakım-destek gruplarını , önemli lojistik konumu olan müşterilerimizde hazır bulundurmakta , bu sayede , ankara içerisinde bir çok bölgeye hızlı erişim sağlamaktayız. Şirket bünyesinde bulunan eğitim-destek elemanlarımız telefon ve internet üzerinden , hızlı çözüm sunmak için çalışmaktadırlar. Satış-Teklif departmanımız , müşterilerimize alternatif ürünler sunmakta ve farklı ürünlerin birbirleri ile olan kıyaslamaları konusunda bilgilendirmeler vermek için çalışmaktadırlar. Geniş müşteri portföyümüz Satış , Eğitim , Destek ve Danışmanlık departmanlarının gerek nicelik gerekse de nitelik olarak gelişme ve artmalarını sağlamakta , bu sürecin meyveleri de alanlarında ihtisaslaşmış personellerin , hızlı ve doğru çözüm sunmalarını sağlamaktadır. Birbirinden farklı onlarca sektörde , ihtiyaç sahibi müşterilerimizin , teknolojik altyapısını , alternatif yazılım ürünleri ile desteklemekte ve otomasyona geçişlerinde destek olmaktayız. Biliyoruz ki , bizler her zaman müşterimizden bir adım önde olmalı ve onların ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunabilme noktasında hazır olmalıyız. Web Adresi : http://www.intertekno.NET Adres : KUMRULAR CADDESİ NO: 22/10 KIZILAY Telefon : (0312) 230 28 42 Fax : (0312) 230 28 42 Şehir : ANKARA |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM. |