![]() |
BİLDEN BİLGİSAYAR * BİLDEN BİLGİSAYARKasap İsmail S. N:13 Sadıkoğlu İş Mrk. K:3, D:41 Eğitim M. , Ziverbey, Kadıköy - İstanbul : (0216) 4495250 BİLDENskorman@bilden.com.tr Sektör:Bilgisayar Donanım, Yazılım ve Sarf MalzemeleriFirmamız yazılım sektöründe hizmet vermektedir983 yılından bu yana sektörde bir çok büyük ve kaliteli projenin altına imza attık Ürettiğimiz eğitim yazılımları sayesinde Türkiye'deki bir çok çocuğun gelişimine katkıda bulunduk ve bilgisayarla tanışmasını sağladık.Bizde okul çağı için müfredata uygun eğitim programları referans yazılımları,eğitsel oyunlar,yabancı dil programları,okul öncesi için eğitsel programlar bulabilirsiniz.Ürünlerimiz büyük kitapevlerinde,bilgisayar mağazalarında,ve alışveriş merkezlerinde satılmaktadır.Geleceğin insanları bizim programlarımızla yetişiyor ve yetişmeye devam edecek.Ürün KategorileriBilgisayar Donanım, Yazılım ve Sarf MalzemeleriAktiviteelektronik yayıncılıkÜrünlerbilgisayar fanı kontrol aygıtıdat kartuşlarıkağıt endüstrisi için uygulamalarlisanslı yazılım uygulamalarımodemlermültimedya başlıkları üretim hizmetleripc oyunlarıproje yönetimi için uygulamalarses kartısunucularyazılımServislerçevresel personel koruma işlemlerieğitim için pc kiralanmasıınternet siteleriupgradeFaaliyet Alanıuluslar arası seviyede işlemler gerçekleştiriyoruz Alışveriş MerkezleriBankalarİnternet KafelerOtopark ve GarajlarRestoranlarTaksi Durakları |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 AM. |