![]() |
BİLGE MİMARLIK BİLGE MİMARLIK Fuar Standları Ahşap, Modüler, Alçıpan Projelendirme ve Sunum Promosyon Dekorasyon İç ve dış cephe Boya ve Mantolama Genel Bilgiler 2005 tarihinde kurulan BİLGE MİMARLIK FUARCILIK HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 9 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.bilgemimarlik.com bilgemimarlik.com - Anasayfa Joomla - devingen portal motoru ve içerik yönetim sistemi / Joomla, joomla / Anasayfa Yazan Administrator Pazartesi, 26 Mayıs 2008 Kurulduğundan beri geliştirdiği yöim anlayışıyla, değişime odaklanan ve başarının sırrının değişimi yömekten geçtiğini bilenBilge Mimarlıkmüşteri odaklı üretim ve pazarlama anlayışını ön plana çıkarmıştır. Yeni döneme, Tam zamanında ve kaliteli imalat anlayışıyla başlayarak stratejilerini bu ilke üzerine kurmuştur.Toplam Kalite Felsefesinin katılımcı bir yöim anlayışı olduğunu, her bireyin verimini, yaratıcı yetenek ve becerisini kullanamayananizasyonların başarılı olamayacağını bilen Bilge Mimarlık; üretim ve pazarlama süreçlerinin bütününü ifade eden sistem kalitesini esas almıştır. Bilge Mimarlık, toplam kalite felsefesinden kopulması halinde, kurumsal sürekliliğinin güvencesinden söz edilemeyeceğini ve bu türanizasyonlarda zayıflamalar ve zafiyetlerin kaçınılmaz olaca... - [ Geri ] - Anasayfa - Hakkımızda - Refaranslarımız - Haberler - İletişim - Arama - Kalite Politikamız - Yici - Oktay Bulut 09.10.2007 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 AM. |