![]() |
BİRKAN EMLAK * BİRKAN EMLAKFatih C. N:5 İnönü Psj. D:18 Merkez M. , Avcılar - İstanbul : (0212) 5909248, (0212) 5909350, (0532) 7603876 : (0212) 5938611 wwwbirkanemlak@hotmail.com Sektör:EmlakçılarBirkan Emlak 1986 tarihinde Avcılar'da ilkesini "Dürüstlük ilkemizdir" anlayışından alarak kurulmuştur. Amacımız halkımıza internet teknolojisi ile gayrimenkul ve danışmanlık hizmeti sunmaktır. Bugüne kadar olan çalışma sürecimiz içerisindeki titiz, dürüst, karşılıklı güvene dayanan çalışmalarımızla oluşturmuş olduğumuz kaliteli hizmet ve kendimize özgü sistemimizle müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sitemizin amacı özgün sistemimizle uzaktaki ve yakındaki sizlere ulaşarak mülk sahibi olmanıza yardımcı olmaktır. Bunun içinde portföyümüzdeki her türlü gayrimenkulü fotoğrafları ve detaylı bilgileriyle size sunup rahat bir ortamda seçiminizi kolaylaştırarak zamandan kazandırıyoruz. Birkan Emlak ile çalışmanın ayrıcalığını yaşayın. SaygılarımızlaÜrün KategorileriEmlakçılarAktivitealan kiralamaalış satış işlemleriantrepo alım -satım işleriapartman alım-satım işleriarazi alım -satım işleribağımsız villalarbina kiralamabüro kiralanmasıdepo kiralamagayrimenkul aracılık işlemlerigayrimenkul hizmetlerigayrimenkul kiralamagayrımenkul uzmanlığı ve değer biçmekira sözleşmelerinin hazırlanmasıkonut harici kullanım için kiralamamağaza alım -satım işlerimağaza kiralamamobilyalı büro kiralanmasımobilyalı konut kiralamaprofesyonel danışmanlık hizmetleri Shopping CentersBanksInternet CafesParking Lot and GaragesRestaurantsTaxi Stops |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 AM. |