![]() |
C.U. ULUSLARARASI GÖZETİM LTD.ŞTİ. (CONTROL UNION WORLD GROUP) C.U. ULUSLARARASI GÖZETİM LTD.ŞTİ. (CONTROL UNION WORLD GROUP) 1956da Rotterdam Hollandada bir aile firması olarak kurulmuş olan Control Union World Group, ticaretinize değer katmak için hammaddeden perakende satışına kadar her işinizde sizinle beraber düşünüp çözümler sunan bir gözetim firmasıdır. Türkiyedeki ofisimiz C.U. Uluslararası Gözetim Ltd. Şti. 2001 yılında İstanbulda hizmete girmiştir. Konteyner yükleme gözetiminden hasar tespitine, gemi tahliye gözetiminden depo stok kontrolüne her türlü talebinizde bizi arayabilirsiniz. Genel Bilgiler 2001 tarihinde kurulan C.U. ULUSLARARASI GÖZETİM LTD.ŞTİ. (CONTROL UNION WORLD GROUP) DENİZ TAŞIMACILIĞI HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 32 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.controlunion.com Control Union World Group ... 23.05.2008 Etiketler: gözetim, survey numunelendirme, sertifikasyon |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM. |