![]() |
Haydar Ceylan Müh.İnş.Teks.San.ve Tic.Ltd.Şti Elektrik Kategori : Elektrik Isıtma Cihazları Firma Adı : Haydar Ceylan Müh.İnş.Teks.San.ve Tic.Ltd.Şti Firma Resim : Açıklama : Grubumuz, 1-Makina Mühendisligi hizmetleri:Haydar Ceylan markalı Asansör-Kalorifer-Dogal gaz , İzolasyon, proje, taahhüt, malzeme satış .Yetkili Mühendislik belgelerimiz vardır. 2-Muhtelif Resmi, Özel İnşaat İşleri 3-Kostüm, Gömlek, T-şört muhtelif tekstil işleri.Yurtdışı müşterilerimizin istekleri dogrultusunda yurtiçi temini. 4-Pizza-Baklava kutusuv.s.ambalaj işleri. 5-Temsilcilik ve Danışmanlık işleri yapmaktayız. Firmamızın ana faaliyet konuları : asansör, inşaat, klima, kalorifer ısıtma ve soğutma sistemleri ve tekstil üretimidir. Ayrıca üretim ve pazarlama dışında, proje-taahhüt, danışmanlık ve bilirkişi olarakta hizmet vermekteyiz. Uzman ve deneyimli kadromuzla üretimini yaptığımız malların montajını ve daha ileriki dönemlerde de bakımını yapıyoruz.(Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Yeterlilik Belgesi) "Kalite en iyi politikadır" ilkesini prensip edinen firmamız yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarında müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı hedeflemektedir. Ürünlerimizin tamamı Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Odası tarafından üretim ve sonraki aşamalarda denetlenmetedir. Ayrıca tüm ürünlerimizin gerek yurtiçi gerekse yurtdışı denetim ve kalite yönetim sistemleri belgeleri bulunmaktadır. (Türk Standartları Enstitüsü, ISO 9001, ISO 9002) Firmamız genel merkezi ve üretim mekanizmaları İzmir`de olmak üzere, Yunanistan/Atina ve Liechtenstein/Vaduz şubeleriyle yurtiçi ve yurtdışında gelişen teknolojiyi takip ederek yüksek kaliteli hizmet vermektedir. Web Adresi : http://www.haydarceylanmm.com Adres : Cumhuriyet Bulvarı No:317 35220Alsancak Telefon : 0 232 421 30 19 Fax : 0 232 421 30 19 Şehir : İZMİR |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 AM. |