![]() |
Hayat Döner Alışveriş Kategori : Gıda Alışveriş Merkezleri Firma Adı : Hayat Döner Firma Resim : Açıklama : -1999 -"DÜŞEŞ FASTFOOD" adı altında Bursa ilinde gıda sektörüne girdi. -Kurmuş olduğu paket servis ağıyla hızla büyüdü. -Kendi şubelerine ürün hazırlayan catering firmasını kurdu. -Gelen talepler doğrultusunda lezzeti benzersiz dönerini sektördeki diğer kuruluşlara günlük olarak hazırlayıp ulaştırdı. -2006 yılı şubat ayında ilk üretim tesisini kurdu. -Talep doğrultusunda 2006 temmuz ayında iso ve haccp standartlarına uygun yeni üretim tesisine geçti. -2006 yılı ekim ayında bayilik çalışmalarını başlatıp yurt geneline hizmet ulaştırabilmek için ilk anlaşmasını yaptı. -2007 hedefi yurt geneline yayılmış bayilik ağını oluşturmak. -2008 hedefi avrupa standartlarında ce üretim belgesi almak. -2010 hedefi avrupaya dondurulmuş gıda ihracatına başlamak. Web Adresi : http://www.hayatdoner.com Adres : Eski İzmir yolu Maştad s. No:44 Nilüfer /BURSA Çalı yolu üzeri Telefon : 224-482 32 33 Fax : 224-482 32 35 Şehir : BURSA |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 AM. |