![]() |
Canay Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. * Canay Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti.Rıhtım C. Uzun Hafız S. N:30 D:7 Rasimpaşa M. , Kadıköy - İstanbul : (0216) 3489368, (0216) 3489369 : (0216) 3488748falih@canay.com.tr Sektör:Sigorta AcenteleriCanay Sigorta "Hızlı ve güvenilir sigortacılık". Oluşabilecek risklerinizin maddi- manevi sonuçlarında size desteğiz. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun poliçeler hazırlarız. Sektörde 15 yıldır değişmeyen genç ve dinamik yapımızla, ihtiyaçlarınızı güvenilir şekilde belirler, hızlı ve zamanında hizmet sağlarız. Ergo İsviçre ve Ergo İsviçre Hayat Acenteliğimizin yanında sigorta şirketleri ile yaptırdığımız özel anlaşmayla acil yardım ve ek hizmet için gerçek danışman sigortanızdır. Yangın, oto kaza, ferdi kaza, seyahat ve sorumluluk, elektronik, makine ve all risk nakliyat tarım ve hayvan, sağlık, hayat, bireysel emeklilik sigortaları yanında sigorta yenileme, hasar takibi, güncel ve doğru sigorta bilgisi, gerçek hasarın tam karşılanması hizmetlerimizdendir. Falih Tümay ve MehmetCan TümayÜrün KategorileriSigorta Acenteleri Sigorta ŞirketleriAktiviteekspertizsigorta brokerliğisigorta danışmanlığıÜrünleraile hayat sigortalarıdoğal afet sigortalarıfirmalar için sigortagenel hayat sigortalarıhayat sigortalarıher riske karşı sigortalarkişisel kaza sigortalarıkolektif hayat sigortalarımekan veya bina içinde koruma sistemi kırılarak yapılan hırsızlık veya soyma karşı sigortlarsigorta programlarıtüm oto risklerine karşı sigortaSigortaev sigortalarıkaza durumunda sigortakaza poliçeleriServislergarantisigorta dosyalarının hazırlanması için yardımuzmanlar için sigorta Akaryakıt BayileriOto AksesuarOto KiralamaOtopark ve GarajlarOto Yetkili Satıcıları ve Galerileri (Yeni Araç)Oto Yetkili Satıcıları ve Galerileri (İkinci El)Oto Yıkama, YağlamaKurslar - Sürücü Kursları |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 PM. |