Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   bilgeev çocuk evi ve etüd merkezi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/287358-bilgeev-cocuk-evi-ve-etud-merkezi.html)

bluemoon24 11-04-2009 07:57 PM

bilgeev çocuk evi ve etüd merkezi

bilgeev çocuk evi ve etüd merkezi

Çocuk öncelikle yaratıcı düşünme, sorun çözme, karar verme, öğrenmeyi öğrenme, etkili iletişim kurma, bilimsel araştırma becerileri kazanmalıdır. Bu becerilerin kazanılması, bilinçli seçilmiş uyarıcılarla hazırlanan eğitim ortamı ve bu ortama rehberlik edecek bilinçli eğiticilerle olasıdır.Okulun eğitim vizyonu, programı hazırlama ve uygulama sürecini izleyen yöneticinin eğitimi ve deneyimi çok önemlidir. Kurumu değerlendirirken kısaca özetleyeceğimiz bilgilerin vereceğiniz kararın doğruluğuna katkısı olmasını diliyoruz...

Genel Bilgiler

2001 tarihinde kurulan bilgeev çocuk evi ve etüd merkezi OKULLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 5 Memur, 3 İşçi olmak üzere firmanın toplam 10 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:

Web Sayfası: www.bilgeev.com

:: BILGEEV COCUK EVI ::

OKUL ONCESI EGITIMDE ONCU KURUM

okul öncesi eğitim ana okulu anaokulu öykü masal kreş yuva bilgev bilgeev çocuk anne baba kitap oyun ebeveyn kids children tübitak grubu 3-6 yaş sınıf majör minör bemol müzik orff tubitak egitim okul oncesi

Web'de Ara: | | | | | | | | | | Merhaba Çocuklara bırakılacak kaliteli bir çevre için herkes birbiriyle mümkün olduğunca uyumlu ve tutarlı davranışlar içerisinde olmalıdır. Bu nedenle Bilgeev Eğitimi sizlerle ve çocuklarımızla mutlu bir uyum sürecidir.Sitemizde ve okul öncesi eğitimle ilgili bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.Daha fazlası için, sizi karşılıklı bir e davet ediyoruz. Başlamadan Önce Aşağıdaki makaleleri sizler için hazırladık.Bu bilgilerin okul öncesi dönemdeki yavrunuz adına doğru kararı verebilmenize yardımcı olacağına inanıyoruz.Daha fazla bilgi almak için ücretsiz anne-baba destek programımızdan yararlanabilirsiniz. Randevu almanız yeterli.. Haberler/Duyurular Güncel haber ve duyurulara aşağıdaki linklerimizden ulaşabilirsiniz. KOŞUYOLU TÜBİTAK Bilgeev Sanat Çocuklarımıza sanatla iç içe bir yaşam diliyoruz.Siz velilerimiz de çocuklarımızı dahil edebileceğimiz sanatsal ve sosyal etkinliklerle ilgili haberleri buradan izleyebilirsiniz.. Çocuk dünyaya geld...

- Ana Sayfa - Eğitim - Etkinlikler - Program - Ulaşım - Ana Sayfa - Ana Sayfa - Eğitim - Etkinlikler - Program - Çocuk - Anne Baba - Yazılar - Şiir-Öykü - Fotograflarla - Sergi| - Müzik - İletişim - Neden Okul Öncesi Eğitim - Okul Seçerken - Anne Ben Okulla Başlıyorum - O'na Destek Olun - Okul ve Aile - Kayıt - ------- - ------- - ------- - ---------- - ---------- - ---------- - - Yasal Yükümlülükler ve Site Kullanım Koşulları - axine

11.07.2004

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM.