![]() |
Bizim Çeyiz Evi Bizim Çeyiz Evi Piko ,nakış, dantel ve kaneviçelerinizi değerlendirerek ;çeyiz yatak örtüsü, pike takımı, salon, mutfak ve banyo takımları, damat bohçası sipariş alınır. Genel Bilgiler 1999 tarihinde kurulan Bizim Çeyiz Evi ÇEYİZ NAKIŞ İŞLERİ İMAL VE TOP SATIŞI sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 20 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.bizimceyizevi.azbuz.com çeyiz, piko, nakış çeyiz, piko, nakış/ çeyiz, piko, nakışbohça,ceyiz,damat bohçası,dantel,etekli çarşaf,havlu,hurç,ilikli nevresim,kaneviçe,kapalı set,klozet takımı,mutfak takımı,nakış,pike takımı,piko,salon takımı,sandık,seccade,yatak örtüsü,çeyiz/ Buradasınız: Azbuz -- çeyiz, piko, nakış 20 Kasım 2008, Perşembe SİTE SAHİBİ 35 Seçiniz Busitede TümAzbuz`da SİTE ETİKETLERİ SİTE KATEGORİSİ GİRİŞ: E-posta: Şifre: Beni Hatırla - - - - ONLINE ÜYELER -- İSTATİSTİKLER Yazı sayısı: 1 Fotoğraf sayısı: 92 Sayfa gösterimi Geçen Hafta: 61 Bu Hafta: 142 Puan verin 5 4 3 2 1 | | | © 2006 Azbuz. Her hakkı saklıdır. Blog tutmak ve site yapmak için Türkiye`de bir numara. | | | | | | | ... - Kapat - ANA SAYFA - İLETİŞİM - Bizim Çeyiz Evi (... - Şikayet Et - Eğlence ve Hobi - unuttum - Profil Sayfanız - Bu siteye üye ol - Yorumlarınız - Açılış sayfam yap - Tüm Üyeler - OYLAMA - A Reklamları - İLETİŞİM - çeyiz, piko, nakış Ana Sayfa - Forumlar - RSS - Yardım - Ne Nedir? - Nasıl Yapılır? - Gizlilik - Üyelik Sözleşmesi - İletişim - Reklam - blog 21.10.2008 Etiketler: çeyiz, piko nakış, kaneviçe dantel, bohça yatak örtüsü pike takımı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 AM. |