![]() |
BESCO OTOMOTİV MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. DORSE, ÇEKİCİ VE FREN AKSAMLARI EKİPMANLARI BESCO OTOMOTİV MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. DORSE, ÇEKİCİ VE FREN AKSAMLARI EKİPMANLARI Otomotiv ve Yedek parça Sektörünün Türkiye`deki yeni öncülerinden BESCO OTOMOTİV LTD.ŞTİ. 2008 yılı başında işletmeyi açarak Dorse fren ekipmanları alanında hizmete geçti Genel Bilgiler 2008 tarihinde kurulan BESCO OTOMOTİV MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. DORSE, ÇEKİCİ VE FREN AKSAMLARI EKİPMANLARI AĞAÇ KERESTE VE ORMAN ÜRÜNLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 4 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.besco.com.tr BESCO OTOMOTIV TİC.LTD.ŞTİ. - WAPEX Online Satış Sistemi BESCO OTOMOTİV, OTOMOTİV YEDEK PARÇA, KÖRÜK, İMDATLI, OTOMOTİV, YEDEK PARÇA, DORSE, DİNGİL, WABCO, SAF, AMARTİSÖR, ÇAMURLUK, KALİPER, HORTUM, DİSK, CALİPERR, DORSEY, PİLOT, İMDAT, KROM, CIRCIR, OTOMATİK, BOBİN, KALDIRMA, İSTETME, TRAİLER, TREYLER, SAL DORSE, PABUÇ, SCAM MİLİ, PİSTON, KAMYON, TIR, ÇEKİCİ, KAMPANA, BİJON, DİSK, HAVA HORTUMU, ABS, ESB, KNOR, BREMSE, HAVA TAHLİYESİ, HAVA BEYNİ, FREN MERKEZİ, BESCO OTOMOTİV, OTOMOTİV YEDEK PARÇA, KÖRÜK, İMDATLI, OTOMOTİV, YEDEK PARÇA, DORSE, DİNGİL, WABCO, SAF, AMARTİSÖR, ÇAMURLUK, KALİPER, HORTUM, DİSK, CALİPERR, DORSEY, PİLOT, İMDAT, KROM, CIRCIR, OTOMATİK, BOBİN, KALDIRMA, İSTETME, TRA * * * * Kullanıcı Girişi Kullanıcı Adı : Şifre : | * * * * Ürünler * * * * Sepetim * * * * TCMB Döviz Kuru USD Alış Satış 1.6956 1.7038 EUR Alış Satış 2.1236 2.1338 * * * * Haberler * * * * En Çok Satılanlar * * * * En Çok İncelenenler * * * * Bankalar * * * * Güvenlik Sertifikası (SSL) BESCO OTOMOTIV TİC.LTD.ŞTİ. - WAPEX Online Satış Sistemi » DİSK KALİPER MEKANİZMA AYAR ZİNCİRİ Fiyat Al ADET » DİSK KALİPER MEKANİZMA AYAR ZİNCİRİ Fiyat Al ADET » DİSK KALİPER AYAR MEKANIZMASI Fiyat Al ADET » DİSK KALİPER AYAR MEKANIZMASI Fiyat Al ADET » DİSK KALİPER AYAR CİVATASI SINIRLI SAYIDA KAMPALI Fiyat Al ADET » DİSK KALİPER AYAR CİVATASI Fiyat Al ADET » KALİPER RULMANI Fiyat Al ADET » KALİPER RULMANI Fiyat Al ADET » 463 MAN KALİPER AYAR CİVATA (TGA,FORTUNA,LUCAS) Fiyat Al ADET » 463 MAN KALİPER AYAR CİVATA.(İNCEBOĞAZ) OTOBÜS R-L Fiyat Al ADET » WABCO BALATA TUTUCU YARIKSIZ Fiyat Al ADET » WABCO AYAR VİDASI Fiyat Al ADET » METALLİ KAUÇUK BURÇ TAKIMI Fiyat Al ADET » MERCEDES 0403 KALİPER TM.TK.AR... - Ana Sayfa - Arama - Kurumsal Kimlik - İletişim - Üye Ol - Sepetim - Çıkış - Üye Ol - Şifremi Unuttum - ********CALİPER GRUBU - **»*DİSK KALİPER AYAR CİVATASI - **»*DİSK KALİPER MEKANİZMA AYAR ZİNCİRİ - **»*DİSK KALİPER AYAR MEKANIZMASI - **»*463 MAN KALİPER AYAR CİVATA (TGA,FORTUNA,LUCAS) - **»*463 MAN KALİPER AYAR CİVATA.(İNCEBOĞAZ) OTOBÜS R-L - **»* DİSK KALİPER AYAR CİVATASI - **»* DİSK KALİPER MEKANİZMA AYAR ZİNCİRİ - **»* DİSK KALİPER AYAR MEKANIZMASI - **»* KALİPER RULMANI - **»* 3x2 ÇEKMELİ VALF (KİPRİT KUTUSU) - Gizlilik Politikamız - Tüketici Hakları - Teknik Servis - Kullanıcı Sözleşmesi - **************************** - ********ACTROS - ********BPW 27.09.2008 Etiketler: DORSE EKİPMANLARI TREYLER TRAİLER FREN YEDEK KÖRÜK ABS WABCO KNOR |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 AM. |